|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
podskórne wągry :|
Pod skórą mam białe kuleczki... Okropnie to wygląda! Jak pryszcze, reszte buzi mam ładną a na czesci wlasnie takie podskórne wągry. Jak to usunąć? Dermatolog mi nie pomógł...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: podskórne wągry :|
może dobra kosmetyczka by pomogła?
![]() ja miałam podobny problem ale poradziłam sobie przez "przekłucie i wyciśnięcie" a potem dokładne oczyszczenie |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się do niego nie poszło, to jak miał pomóc?
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Tak, świetny pomysł. A potem podrażnienie, blizny, zapalenie i nawrót. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
To idź do innego.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Najlepsza metoda pod tym linkiem http://www.dermest.pl/index2.htm jest tam caly opis leczenia laserem bez powrotu tych bialych zaskornikow
Edytowane przez aga1507 Czas edycji: 2009-03-15 o 22:07 |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Tak, świetny pomysł. A potem podrażnienie, blizny, zapalenie i nawrót.[/quote]
Kochana każdy ma inną cerę (mniej lub bardziej wrażliwą na takie ingerencje) skoro u ciebie tak to się skończyło to nie znaczy że u wszystkich musi być tak samo |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez mam takie, ale od niedawna zaczęłam stosować octenisept i one jakby zaczęły mi wychodzić od tego ; D
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam te wągry czarne i one co jakiś czas robią się czerwone i ohydnie to wygląda. Używałam już różnych kremów,maści, glinek,żeli,maseczek,plas trów i NIC! Może któraś z Was była u kosmetyczki? i jak pomogło ? na ile? i czy bolało ? proszę o pomoc
Wiem, że może to już było pisane ale ja narazie nie mam czasu by to wszystko przeczytac.Więc z góry sorki !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

Wiem, że może to już było pisane ale ja narazie nie mam czasu by to wszystko przeczytac.Więc z góry sorki !