|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Cesenatico, Italy - 2008
Witaj. Nie wiem, czy mogę napisać to poprawnie, ale warto spróbować.
Byłem we Włoszech, I Cesenatico latem z mojej drużyny piłkarskiej, 2008. Na plaży spotkaliśmy kilka osób z Polski. To było około 25-30 ludzi, którzy byli tam z Polski. Nie wiem, od którego ona pochodzi z miasta i nie wiem jak to jest stary, ale myślę, że jest to około 15-18 lat, a jedna z dziewczynek imieniem Olivia i jest przystojny. Jest jej I'm looking for. Ona była brunetka i słodkie. Czy ktoś wie, gdzie żyje, jak stary jest ona, i jak mogę ją złapać? Czy ktoś z was, którzy znają jej, kto wie, kim ona jest, czy może był we Włoszech, Cesenatico 2008? Pomóż mi ją znaleźć, proszę. Ponieważ jestem z Szwecja tak mam bardzo trudne do zrozumienia i Polski w języku polskim, więc mogę używać o tłumacza, więc wszystko, co piszę nie jest prawo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Cesenatico, Italy - 2008
Witam ponownie.
Wydaje się, że żaden z wiesz kim jestem mówisz, gdzie mieszka, itp. Myślę, że był we Włoszech na obóz lub coś podobnego, ale nie mam pomysłu, tylko mają szansę. Jeżeli żaden z wiesz kim ona jest, czy możesz mi pomóc w jakikolwiek inny sposób potem? Mam na myśli, czy istnieje strona internetowa, gdzie młodzi ludzie mają tendencję do rozmawiać ze sobą w internecie lub coś podobnego? Wiem epuls.pl, ale jej tam nie znaleziono. Jeśli możesz mi pomóc, proszę zrób to wtedy. Dziękuję bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cesenatico, Italy - 2008
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.