|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zróbcie coś z moimi włosami drogie wizażanki :)
Witam
![]() Bardzo chciałabym zmienić fryzure, na coś krótszego, takie tak teraz są w modzie lecz nie moge sie zdecydować i boje się tych przepłakanych nocy ![]() Chciałabym się dowiedzieć jaka fryzura pasowałaby do mojej twarzy i figury. Mam 18 lat, niebiesko zielone oczy 172 cm wzrostu. Jestem bardzo szczupła z czym mam problem i mam zapadniete policzki. Chciałabym fryzure która zrobiłaby z mojej twarzy bardziej sympatyczna dziewczyne, która pogrubiłaby mi twarz. =) Przy czym moje włosy były rozjaśniane ponad rok temu i w tym momencie mam odrosty do połowy długości włosów. Mój naturalny kolor to blond, a ta częsć rozjaśniona bardziej zniszczona ![]() Biorę pod uwage zostawić włosy takie jakie są, lecz myśle że to zależy juz od waszej opinii ![]() Dodam że włosy bardzo jaśnieją mi od słońca, więc moje odrosty to tylko kwestia zimy ;D Bardzo prosze o jakięs porady i uwagi. Z góry dziękuje ;* ps. najbardziej aktualne zdjecie to z torbą i z obrazem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zróbcie coś z moimi włosami drogie wizażanki :)
Moim zdaniem takie proste wloski, uleżana ktore masz tylko bardziej uwydatniają twoją szczupła sylwetke
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
jessuu nie scinaj wlosow!!! masz cudne!!!!!!
![]() Teraz strasznie dużo dziewczyn ma tzw. boba. Ja bym na Twoim miejscu poeksperymentowała z upięciami, moze zacznij krecic sobie, zorb jakies fajne warkocze, kitke do gory, na bok, jest tyle mozliwosci ale nie scinaj!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie scinaj sprobuj wycieniowac
i tak jak dziewczyny radza eksperymentuj z fryzurami ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Proponuje wycieniowac wlosy ,mozna im "zabrac"troszke z dlugosci.Tak jak dziewczyny wyzej widze Cie w jakis falach,lokach
![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A ja uwazam, że cieniowanie to najgorsze co moze byc dla prostych włosów-przytnij je na równiusienko i beda poporstu boskie, nic wiecej nie zmieniaj!
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Zgadam się, cieniowanie zdecydowanie niszczy włosy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
co do cieniowania zalezy co mamy na mysli bo niektorzy uwazaja ze cieniowanie to postrzepienie wlosow ( czesto nieudolne fryzjerki biora brzytwe i je po prostu szarpia)- wtedy wlosy staja sie cienkie na koncach, zniszczone itd. Natomiast jesli chodzi o cieniowanie- we włsciwym tego slowa znaczeniu- polega na umiejetnym scinaniu wlosow nozyczkami i nic a nic nie niszczy wlosow. Przekonałam sie o tym sama po tym jak w koncu trafilam na umiejetna fryzjerke ktora zna sie na rzeczy. I np moje wlosy dopiero teraz wracaja do odpowiedniej formy.
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dziękuje bardzo za tyle odpowiedzi dziewczyny
![]() szczerze mowiac myslalam nad jakas grzywka na bok, bo ją zawsze można zapuścić i natychmiastowo odrasta. Cieniowanie raczej wykluczam, mysle że byłoby to dla mnie za dużym ryzykiem ;D a co do przycinania, to zawsze prosze panie fryzjerki na prosto a wychodzi im taki 'szpic' ;p a kolor? zostawić? rozjaśnic odrosty czy przyciąć rozjaśnione? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Zostaw te piękne włosy w spokoju! To Twój duży atut - dodają ci uroku!!!! Jesli koniecznie chcesz coś zmienić to pobaw się z grzywką, ale reszte zostaw w spokoju, ewentualnie mocniej pocienuj, ale nie skracaj radykalnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
proponowalabym fryzurke bob ktora ladnie nada ksztaltu twarzy bob moze byc krotko sciety z tylu ale miec dluzsze pasma z przodu
![]() http://www.zeberka.pl/img/cam/bob.jpg http://fryzury.qever.com/galeria-fryzur/fryzura-bob/bobek(25).jpg.html?p=*ful l-image drugi link niechce sie otworzyc wiec wkleje fotke ![]()
The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-03-13 o 19:51 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ja bym Ci zaproponowała długość taka jaka jest + prosta długa grzywka.
I rozjaśnione na ładny ciepły blondzik ;] Chociaż i tak już ślicznie wyglądasz ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.