![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
mozecie kamieniowac :)
A.. tak sobie pomyslalam, ze 80% z was szczerze mnie nie lubi za to co pisze... hehe wiec moze oficjalnie sie przedstawie na forum skoro juz sie wogole udzielam. Ok.. wiekszosc z nas nie jest profesjonalistkami, wiec moze i ja przez to nabiore smialosci.
Piszcie naprawde co chcecie ![]() Na dziendobry zadna rewelacja.. moj makijaz codzienny. Tzw zwyklaczek w moim wykonaniu to cos, co moge zrobic w przeciagu 10 minut i daje mi gwarancje ze jak wyjde na ulice to sie ludzie nie przestrasza ![]() Kosmetyki: -twarz: podklad satin make up (kolastyna), puder prasowany Stay matte 003 , miejscowo dermacol (bo nie moge sie pochwalic ladna cera), roz w kulkach Avonu w pomieszaniu z bronzerem w kulkach tez Avonu -oczy: kredka czarna Miss Sporty (moj faworyt), Eyeliner Eveline, cien bazowy z palety Yves rocher w kolorze wanilli i jasnego bezu (nie ma numerow bo to zestaw upominkowy w kasetce), kredka do brwi brazowa Yves rocher -usta: naturalne, musniete blyszczykiem z lekka,rozowa perla (tez z palety yves rocher) Co do jakosci zdjec... nie mam cyfrowki..niestety.. jak zakupie, podmienie zdjecia ![]() Co do wyrazu twarzy...tak.. ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: mozecie kamieniowac :)
Bardzo dziewczęco. Piękna kreska ale z brwiami coś mi nie pasuje.
Efekt uroczy, jeśli tak wyglądasz na co dzień to ślicznie się prezentujesz ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się
![]() Świetny makijaż na dzień, kreska równa, technicznie ok. z tego co udało mi się dostrzec. Szkoda, że fotki nieostre, ale cóż ![]() Przypominasz mi Reni Jusis ![]()
![]() |
#4 |
Organizatorka
|
przede wszystkim - śliczna z Ciebie dziewczyna
![]() Makijaż delikatny, ale z lekkim pazurkiem dzięki kreseczce.. Szkoda tylko, że te fotki takie lekko niewyraźne, ale to, co widzę, to mi się podoba. Tylko rzeczywiście, brwi odrobinkę za bardzo wyskubane (ale tu się nie czepiam, bo ja sama mam ten problem i przez wiele lat nie widziałam, że wyskubuję je za bardzo- wydawało mi się, że tak jest dobrze i już, a teraz nie chcą odrastać ![]() Ja czekam na więcej makijaży w Twoim wydaniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
niestety...takie brwi mam naturalnie :Pczy je skubie czy nie :P tu sa jeszcze wzmocnione kredka hehe
techniczna poprawnosc kreski zawdzieczam zapewne temu ze jestem grafikiem.. architektem.. i na dodatek tatuazyska :p troche sie ich narobilam w zyciu Edytowane przez Tyris Czas edycji: 2009-03-11 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tatuazystka mmmm
![]() ![]() ![]() ![]() co do makijazu...slabo go widac przez jakosc zdjec ale kreseczka cudnaaaa ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Niestety, niewiele można powiedzieć o makijażu. Minkę faktycznie masz "wredną", ale to chyba przez te nadąsane usteczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
oooo jesteś
![]() tatuazystka ![]() ![]() Faktycznie masz nadasaną minę ![]() ![]() ![]() ![]() Co do reszty.. brwi , ale to już dziewczyny mówiły i pokusiłabym się o mocniejsze zaznaczenie polika, bo masz fajne kości policzkowe, szkodaby ich mocniej nie zaznaczyc ![]() No i czekam na więcej ![]() ![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Nie czytam nic poza MM z racji czasu więc nie zdązyłam Ciebie znielubic a moze bym polubiła właśnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Zdaję się być fajnie, kreska ładna. tylko zdjęcia trochu mało pokazują
![]()
Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________ Zapuszczam włosy ![]() Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mi tez sie marzy tatuazyk(drugi)
makijaz mi sie podoba-gl kreska bo ona jest na piewszym planie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Śliczny zwyklaczek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
och żebym ja umiała tak z marszu taką kreseczke sobie namalować.Bardzo ładnie wyglądasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Piękna jesteś wredna babo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miss Sporty rzadzi.. innych produktow tej firmy nie uzywam..ale kredki naprawde maja swietne..idealnie miekko-twarde i bardzo trwale. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
bardzo ładna kreska
![]() ![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
mi się podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Wrednego babsztyla??
![]() ![]() ![]() Ale zapewne wcale sie tym nie przejmujesz, bo widać, ze charakterna z Ciebie dziewczyna ![]() ![]() ![]() Bardzo ładna, prosta kreska ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Gość
|
ja sie maluje niemalze identycznie, wiec mowiac ze super makijaz wyjde na zakochana w sobie ale no... strasznie ladne ;D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Śliczny świeży makijażyk, który świetnie podkreśla Twoją urodę
![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Tak sobie pomyslalam.. ze faktycznie sporo osob ma problem z kreska. Mi jest duzo latwiej bo mam reke wycwiczona i moge smigac kreski nawet w autobusie podczas jazdy. Duzym plusem w tej sytuacji jest tez fakt ksztaltu moich oczu.. nie wyobrazam sobie innego makijazu (bezkreskowego) bo bym wygladala strasznie. Maluje sie tak...odkad sie wogole maluje. Opracowalam tez swoj patent na niezawodna kreske.
po 1.. radze miejsce gdzie am byc kreska delikatnie podcieniowac zwyklym, czarnym cieniem, sprawi to ze bledy beda mniej widoczne. Potem narysowanie kreski czarna kredka..delikantie.. stanowczym ruchem od kacika zewnwetrznego oka do polowy (przytrzymujac w tym czasie lekko powieke do gory druga reka). Nastepnie w druga strone.. od kacika wewnetrznego do srodka..i jeszcze raz delikatnie przejechac calosc. No i etap 3.. wykonczyc eyelinerem.To naprawde nie jest trudne.. a jak ktos ma problem z zygzakami to proponuje jedno, absolutnie niezawodne ciwczenie ![]() i wylazi cos takiego... (przepraszam za niewytuszowane rzwesy.. brwi w nieladzie..ale ma to pokazywac jedynie kreske! nie makijaz!) Edytowane przez Tyris Czas edycji: 2009-03-12 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
świetne kreski jak dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
no, no zacznę chyba ćwiczyć robienie kresek na kartce
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Kreseczka perfecto!!! A wiesz,ze na tym 2 mi Madonne przypominasz, serio serio(to jest komplement
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Szkoda ze zdjecia mało wyrazne, bo cieni nie widac, ale kreska jest super
![]()
![]() |
![]() |
#28 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzieki dziewczyny za komenty, wiem ze zdjecia maja kiepska jakosc...ale dodlaam je mio wszystko zebyscie wiedzialy kto do was pisze ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Crazy turtle lady
|
Kreska wow, ja taka preferuje
![]() 1 fotka to myslalam ze nie masz podkladu,bo tak bardzo naturalnie wyglada, zazdroszcze ![]() A z tatuazsyetk to ja znam,ale niestety tylko z TV Kat von D z LA Ink. Mysle,ze wszystkie tatuazystki to rowne babki ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Miło Cie zobaczyc w koncu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.