|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Pomysł na...
Kompletnie nie mam pomysłów na zdjęcie. Nie mam pojęcia jak zrobić żeby było ciekawie... Inaczej. Jeśli zadaje to pytanie to raz setny to przepraszam ale nie mogę się odnaleźć na forum gdyż jestem od niecałej godziny... Czekam na porady i pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomysł na...
Znajdź temat...zacznij od tego.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
mi sie wydaje, ze odpowiednia chwila na zrobienie zdjecia przyjdzie sama.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A oglądałaś może program na Discovery "W klatce czasu"? To może być dla Ciebie natchnienie. Pokazują ciekawe rzeczy. Wszystko w tzw. międzyczasie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
basia-> hihi ja jestem najwieksza na swiecie programow discovery (bo bawia uczac, ucza bawiac i przyjemnie oglada sie je majac 15minut na oddech w domu) i uwielbiam w klatce czasu.
obawiam sie jednak, ze ten program jest marna inspiracja - zrobienie takich zdjec, dla takich szaraczkow jak my jest niemozliwe. nie ta klasa sprzetu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Sprzęt to oczywiście, że jest nie na każdą kieszeń, ale jako inspiracja na temat zdjęcia program ten może posłużyć. Nie chodziło mi o kopiowanie sposobu czy metody wykonywania zdjęć, bo to skopiować byłoby trudno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
może spróbuj tematy klasyczne - cierpienie ludzkie?
idź na dworzec i zobacz jacy ludzie zmęczeni życiem. Albo klasyczne kolor&black - weź kogoś, załóż mu czerwony, niebieski, zielony (lub inny ostry kolor) płaszcz i znaleźć jakąś szarą ulicę ![]() pozdrawiam VegePromo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Profesjonalne zdjęcia
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.