|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wybór żeli i problemy ;[
Hej. Wiem, że tu takich wątków już jest sporo. No ale trudno... Ostatnio kupiłam cały zestaw do paznokci z allegro. ( Wiem, że źle zrobiłam.)
![]() ![]() ![]() Proszę o pomoc. ![]() ![]() Edytowane przez xxewa19995xx Czas edycji: 2009-03-22 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wybór żeli i problemy ;[
Cytat:
skoro wiesz, ze jest tu sporo takich watkow, to po co zakladasz kolejny? ![]() niedosc ze kupisalas zestaw zeli z allgro firmy noname, ktore w wiekszosci nie sa trwale, to na dodatek z bablami powietrza... wyrzuc te zele i kup jakies porzadne. jest kilka firm na rynku, ktore sprzedaja zele dosc tanio, a ich jakosc nie jest najgorsza, wystarczy poszukac, np. za pomoca wyszukiwarki ![]() te, ktore kupilas moze zostawic owszem, ale tylko do cwiczen i nie licz na zdumiewajace efekty... ps. a poza tym uzylas primera? i czy jestes pewna, ze zalalas skorki? czym je odsuwalas?
Mój blog ![]() By pomóc wystarczy, że klikniesz na brzuszek pajacyka. ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...3ea0be0ad9.png ![]() Edytowane przez Adziullenna Czas edycji: 2009-03-22 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wiem... że źle zrobiłam. Już czytałam tu na forum.. że są złe.. ale wcześniej zdarzyłam je kupić. Tak więc nie miałam o niczym pojęcia. Ale dzięki że mi powiedzialaś.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
"Chcę powiedzieć, że dobrze wypiłowałam i odtłuściłam płytkę przed zabiegiem.
![]() ![]() oj wypilowalas?czy chcialas napisac zmatowilam? Z tego zestawu napewno przyda Ci sie lampa bloczek gilotynka i pilniki.Reszta nie.Tak jak Adziullenna napisala to sa firmy noname.Z niedrogich a juz dobrych zeli mozesz wybrac marke Sun Flower.Jesli chcesz dobre to IBD NSI SPN ESN Christrio itd.Te marki i wiele innych znajdziesz w roznych watkach.Rzecz gustu i upodoban.Wyszukiwarka i działaj. Te stare zostaw do cwiczen -----do zdobien itp ![]() P.S Adziullenna zapuszczasz wlosy?A ja wlasnie zastanawiam sie nad scieciem ;-( Mam juz zbyt dlugo wlosy po pas.Dosc mycia czesania itp ![]() Powodzenia i wytrwalosci ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie " wypiłowałam " tylko " zmatowiłam " sorki.. Pomyliło mi się.
Właśnie czytałam już na temat marki Sun Flower .. i mogę powiedzieć, że są dobre ale i złe opinie na nią. ; ] Nie wiem następnym razem przed zakupem jakiegokolwiek żelu, będę bardziej ostrożniejsza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
z Activ tez sa fajne ![]() na poczatek kupuj male opakowania az znajdziesz taki żel, który będzie dla Ciebie idealny. Bo jesli komus pasuje ten produkt, to niekoniecznie Tobie tez. ale tylko te w zlotej kuli ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jeśli chodzi o mycie włosów, to co jaki czas myjesz? ja codziennie-góra co 2 dni, a do szczotki z naturalnym włosiem nie mam cierpliwości xD |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Adziullenna ja tak w ogole to mam wlosy malo podatne na przetluszczenie.Naprawde z reka na sercu moge umyc w czwartek a w nastepny znow
![]() ![]() Myje co 4 dzien.Poniewaz pale papierosy a lubie zapach mojego szamponu. Od lat z przerwami na inne marki uzywam AVON ADVANCE TECHNIQUES<kocham ten zapach>.Mialam najprzerozniejsze marki na wlosach od garniera po schwarzkopfta ![]() Ja bym nie radzila Ci myc codziennie wlosow ![]() Staram sie co 3 mycie zrobic maseczke na wlosy ![]() ![]() a na wzmocnienie wloskow skrzyp+pokrzywa ja osobiscie na dzien dzisiejszy jem SILICA tabletki. Ja mam farbowane wlosy wiec czasem jak szarpne mocniej to naturalne jest ze mi na szczotce zostanie cos ![]() Po pas mam bo scielam pare miesiecy temu okolo7cm.Musialam bo koncowki wolaly o litosc. A ja mam taka wymarzona fryzurke z grzywka na skos i wycieniowanymi wloskami na calej dlugosci wow mmmm.Tylko ze ja cale zycie mialam proste jednej dlugosci wlosy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- A to zdjecie w ikonce jest dawno robioneeeeee.A i jeszcze zaczesana cala strona na bok wiec wlosy podniosly sie wyzej ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko pozazdroscic, ze masz takie malo przetluszczajce sie wloski ![]() ![]() z szamponow avonu nie jestem zbyt zachwycona ;D wole serum na zniszczone koncowki. a co do szamponu u mnie, to bywa roznie- teraz dove-okropny, a wczesniej pantene i aussie-o niebo lepsze. maski tez nakladam- podostawalam pelno testerow od mojego fryzjera z l'oreala ![]() tez lykalam pelno specyfikow i teraz tez sie zatrzymalam na silice (bo wystarczy brac raz dziennie ![]() ![]() mam wlosy po przejsciach- dwa razy rozjasniane ![]() e tam! swiat nalezy do odwaznych ![]() poza tym mozesz poprosic, zeby byly leciutko pocieniowane... zebys zobaczyla 'jak to jest' xD a na avatarze slabo widac ;p widze tylko dlugosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
heh no sa takie specyfiki dzisiejsze komputerowe
![]() ![]() Wiesz chyba pojde na calosc musze przemyslec.Bardzo przemyslec. O jesz i pijesz super sprawy wiec kurcze tylko odliczac centymetry ![]() A spytaj fryzjerke z tym czestym myciem?jesi myjesz co 2 dni moze co 3?A wlosy psikac mglielka jesi bardzo Ci smierdza papiersami? O widzisz a ja kocham ten szampon.I podam Ci zachwilke nazwe odzywki ktora klade na wlosy na okolo 1h i recznik.Kupuje ja w salonie.A zapach miodzioooooooooooo.Kurcze ja chyba kocham zapachy:PJuz lece do lazienki. ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Kallos hair care -PLACENTA jest to duza tuba 800ml.To jest krem pielegnacyjny z wyciagiem z lozysk.Kosztuje jeju nie wiem zabij a na cene nie zwracam uwagi.Nie jest droga!!!Cos okolo 50zl. P.S na okolo 0.5h chcialam napisac. Kurcze a my o wlosach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Niestety ta tuba starcza na moje wlosy na okolo 5-6razy ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ja wczoraj zafarbowalam wlosy na kolor zlota switlista mokka ;d-super, dokladnie taki jaki chcialam ![]() fryzjera to najwczesniej bede mogla zapytac za 2-3 miesiace.. ale mnie to nie przeszkadza to czeste mycie wlosow. naprawde lubie miec czyste i zawsze swieze wlosy ![]() slyszalam o tych genialnych maskach i odzywkach kallosa, tylko zebrac sie jakos nie moge, zeby je przetestowac, ale moze w przyszlym tyogdniu ja zakupie, jak bede miec wiecej czasu ![]() ![]() a co do maski to slyszlam o latte, czy jakos tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zuzita, super napisane
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Zuzita Twój tekst powinien zostać upubliczniony w jakichś środkach masowego przekazu żeby dotarło do wszystkich
![]() człowiek tłumaczy jak krowie na rowie ale to nie zawsze działa... samemu sie trzeba przekonać. Wile moich kursantek pracuje na takich żelach, a kiedy wychodzą ode mnie mówią że sie nie spodziewały takiej róznicy zarówno w produktach jak i tego, że pojecie "stylizacja paznokci" moze byc tak szerokie.
Edytowane przez hania1986 Czas edycji: 2009-03-24 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale już niedługo i ja się nauczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.