![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wasze dobre strony..Co w sobie lubicie!
Powstawały już wątki typu 'nasze kompleksy' .Postanowiłam więc, stworzyć przeciwny wątek-co w sobie lubimy,jakie mamy zdolności.
Ja może zacznę pierwsza: -jestem ambitna,gdy sobie coś postanowię to nie odpuszczę. -potrafię pisać całkiem dobre opowiadania (; -dosyć dobrze wychodzi mi rysowanie mangi.. -umiem rozmawiać z ludźmi.. -jestem szczera ![]() -dosyć dobrze wychodzi mi malowanie ludzi. -i stylizacja włosów ^^ -umiem oceniać ludzi po pierwszym spotkaniu..tzn po oczach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze dobre strony..Co w sobie lubicie!
Hmm *myśli* U mnie będzie ciężko trochę
![]() - Robię fajne zdjęcia ![]() - Jestem wytrwała :P - Podoba mi się w sobie to, że nie lubię monotonii... Co miesiąc (czasem 2) inny kolor włosów itd - Jestem szczera do bólu :P - Nie mam 'ciężkich' nałogów (jedyny to żucie gumy orbit dla dzieci :P) - Dobrze się uczę - Jestem szczupła - i zabawna :P Chyba tyle... :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Dolce vita
|
Nie palę już 29 dni.
Jestem uczciwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Miły wątek
![]() Pozwólmy sobie na chwilę narcyzmu ![]() Tak naprawdę lubię w sobie wiele rzeczy! Wymienię najważniejsze ![]() -jest ze mnie urodzony przywódca (zajmę się wszystkim, niezależnie od tego, czy robię to pierwszy raz w życiu, czy setny), -czuję potrzebę rządzenia (wiem, że jeśli ja np. rozdzielę obowiązki na osoby w grupie, to wszystko pójdzie tak, jak powinno) -jestem szczera, mówię śmiało co mi się podoba, a co nie, -mam wręcz niezawodne przeczucie, -znam swoją wartość i to pomaga mi w życiu, -lubię swój wygląd i swoją urodę. Pokuszę się napisać co dokładnie, ze względu na wątek ![]() -mam świetny gust i takt, -jestem ambitna, -bardzo dobrze tańczę, -mam wiele zainteresowań, -rozumiem problemy ludzkie i staram się pomagać, -uwielbiam o siebie dbać, -lubię się uczyć, -jestem inteligentna. Oprócz zalet mam też masę wad, ale o tym innym razem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Cudowny wątek
![]() ![]() 1. Mam śliczny kolor oczu - jasno zielono-szary z bardzo ciemną zieloną obwódką 2. ładne ciemne, włosy proste bez prostownicy (farbowane, ale na naturalny kolor), na razie za ramiona, będę do pasa ![]() 3. Jestem bardzo ambitna, ale też pracowita, jak mam coś zrobić to się zapracuję na śmierć, ale zrobię najlepiej jak umiem, nie odpuszczę 4. Jestem bardzo wrażliwa - bardzo mnie wszystko dotyka, chociaż często umiem tego nie pokazywać (tylko nie wiem czy to na pewno moja dobra strona ![]() 5. Nie palę, prawie nie piję 6. potrafię świetnie obserwować ludzi - po prostu od razu widzę jaki kto jest 7.mam dobrze rozwiniętą kobiecą intuicję - moje przeczucia sprawdzają się prawie zawsze 8. dobrze piekę ciasteczka ![]() To są dobre strony, założę się, że złych znalazłabym więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dość ciężko komplementować samą siebie. Ale co tam
![]() - mam poczucie humoru, jestem dowcipna (to lubię w sobie najbardziej) - jestem pracowita i ambitna, wytrwale dążę do celu - mam świetną pracę, w której się rozwijam - jestem ładna i szczupła - z roku na rok jestem coraz mądrzejsza ![]() - jestem odpowiedzialna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie wiem co mi wyjdzie ale spróbuje.
-nie mam problemów w szkole -umiem obiektywnie ocenić sytuację/pomysł (cudzy oczywiście) -potrafię szczerze doradzić (jeśli stwierdzę że pytający naprawdę chce wiedzieć) -nie palę -umiem słuchać ludzi -jestem zadowolona ze swojej sylwetki -lubię swoje tęczówki (w tym świetle wyglądasz jak Husky) -sukcesywnie aczkolwiek powoli ograniczam słodycze Właściwie do każdego podpunktu mam jakieś "ale", chyba poszukam wątku o wadach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Przede wszystkim osobowość, inteligencję, silny charakter, poczucie humoru, dystans do rzeczywistości, umiejętność określenia priorytetów.
A z cech fizycznych to lubię swoje oczy, usta, dekolt, przeguby, brzuch, ramiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
W sobie lubię całą siebie
![]() Chociaż nie.. źle mówię, ja nie tylko lubię, ja kocham, uwielbiam, ubóstwiam, szaleję.. za całą sobą ![]() Za kocie oczy, za dołeczki, za twarz idealną (owal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Świat nie jest czarno - biały, jest szary, a każda zaleta ma w sobie coś z przywary
![]() trochę podnośle, ale nie potrafię znależć w sobie nic w stu procentach pozytywnego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Do bycia ideałem brakuje mi tylko wad, chi chi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hmm co w sobie lubię
![]() *duże niebiesko-zielono-szare oczy ![]() *wcięcie w talii *długie włosy *cere I to by było na tyle z cech fizycznych A z cech osobowości to: *jestem ambitna *lubię i umiem słuchać ludzi *dobrze tańczę *jestem szczera aż do bólu *mam wiele zainteresowań *mam dystans do siebie *staram sie być odpowiedzialna i ponosić konsekwencje *jestem wrażliwa na krzywdę zwierząt *uwielbiam się śmiać *jestem wielką optymistką To chyba już wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
teraz jaaaa
![]() myślę, że jestem otwarta do ludzi umiem śpiewać nauczyłam się kochać i szanować rodziców mimo wszystko z nałogów to tylko syrop na gardło :P (piję jak herbatę:P) kocham siebie ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ciężko ćwiczę na siłowni, walcząc z bólem i myśleniem, że łatwiej leżeć na kanapie. Mam w sobie siłę i samozaparcie.
Pracuje nad sobą ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Lubie w sobie wszystko, oprocz tych rzeczy, ktore planuje zmienic/juz zmieniam.
![]() Szczegolnie lubie: - swoj intelekt -kiedy postanowie ze cos osiagne, umiem sie skupic i bardzo, bardzo ciezko pracowac w tym celu-to nie dokladnie upartosc, ale cos w tym stylu -moje poczucie humoru-uwielbiam je ![]() -moje wysportowane ![]() -umiem sie cieszyc malymi rzeczami, ktore powoduja ze zycie bywa piekne -moge przemawiac przed wieksza grupa ludzi, i jakos udaje mi sie utrzymac ich uwage
Tell from my attitiude that I'm most definitely Nakarm zwierzeta w schroniskach ZA DARMO Edytowane przez CaliDreamin Czas edycji: 2009-04-07 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Kurczę jak Wy świetnie potraficie wynaleźć w sobie zalety...
Może też spróbuje... ![]() - mimo młodego wieku jestem nauczycielką czyli spełniłam swoje marzenie-pracuje z dziećmi -nadal studiuje i z ogromna łatwością przychodzi mi zdobywanie 5 (jestem inteligentna ![]() - świetnie jeżdżę samochodem..znajomi żartują, że prowadzę jak rasowy facet - potrafię przeczytać 3 grubaśne książki w tydzień-jak mnie wciągną - dzieciaczki w pracy mówią, że jestem ich najlepszą Panią i że mnie kochają ![]() - jestem wytrwała, potrafię jechać na rowerze 40km mimo, że mam mroczki ze zmęczenia, oprócz tego codziennie biegam - uwielbiam żartować, na imprezkach po piwku jestem mistrzynią żartu- wszyscy pokładają się ze śmiechu - świetnie tańczę..o tak wiem to..kilka razy na dyskotece dj zwracał na to uwagę ![]() - lubię też swoje oczy..są w kształcie migdała..kolor zielono złoty a jak wytuszuje sa bardzo wyraziste - mam fajne, gęste, długie włosiska..uwielbiam je -jestem szczupła, wysportowana i uwielbiam kształt moich nóg-są bardzo zgrabne (po mamusi ![]() - lubię też biuścik..mały ale bardzo jędrny - i kocham mój styl, umiem łączyć ciuchy..zawsze wyglądam na topie..potrafię wynależć perełki na allegro lub w secend-handach Od razu mi lepiej heh całuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
- mogę pić bimber, tequillę bez popijania;P
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
- lubię swój intelekt; szybko myślę i szybko się uczę, mam zdolności do języków, znam biegle angielski, mam (chyba
![]() - jestem taktowna i niekonfliktowa, większość ludzi dobrze mnie odbiera, nie mają poczucia, że im zagrażam; odbierałam nieraz sygnały, że są ludzie, którzy mnie cenią - mam jakieś tam zdolności plastyczne, choć mało je rozwijam ![]() - z trzech dziedzin, którymi się zajmuję, w dwóch jestem całkiem niezłym fachowcem, w trzeciej średnim, ale się staram i cały czas uczę, - jestem bardzo wrażliwa i refleksyjna, mam bogatą wyobraźnię, - z wyglądu - lubię swoje zielone oczy i kształt brwi; w moich rysach twarzy właściwie nie widzę czegoś, do czego mogłabym się przyczepić (tylko ta cera, ale w końcu nie o tym jest watek ![]()
Nie korzystam z tego konta. Urlop od Wizażu - być może na zawsze. Edytowane przez stargazer Czas edycji: 2009-04-07 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
No to teraz ja
![]() -ambitna i przy tym uparta,chcę robić wszystko jak najlepiej i staram się mierzyć wysoko -dobrze gotuję ![]() -jestem pomocna innym -kiedy gdzieś pracuję,wykonuję swoje obowiązki sumiennie i dokładnie,nawet jak praca niezbyt mi się podoba -potrafię w miarę "lekko"pisać (dla moich przyszłych planów to naprawdę duża zaleta,że nie ślęczę godzinę przed kartką i czekam,aż mi zajaśnieje zdanie ![]() -potrafię wybaczać i wczuwać się w sytuację innych -mam zgrabne nogi i ładny biust. Jak na razie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
co w sobie lubie?
![]() - jestem zdecydowana, mam nature romantyczki, choc w zyciu jestem raczej realistka, przyciagam mezczyzn ![]() ![]() - z fizjologicznych cech to lubie w sobie swoja twarz, jest fotogeniczna, proporcjonalna, swoj głos-dosyc niski ton, ramiona i dłonie, pewien artysta powiedzial mi kiedys ze mam dłonie pianistki ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Co w sobie lubię? Skromność.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Myślałam,myślałam i wymyślić nie mogłam,bo podchodzę do siebie bardzo surowo i krytycznie. Ale jednak coś pozytywnego mam
![]() --->dość szybko dochodzę do siebie,tzn. gdy mam problem,muszę się z nim "przespać" ![]() ![]() --->umiem słuchać, nie zawsze daję rady,chociaż się staram ale słuchacz ze mnie dobry ![]() --->mówią,że mam poczucie humoru,sama też o tym wiem ![]() --->mam dystans do siebie,nie obrażam się o głupoty, na prawdę trzeba nadepnąć mi na odcisk żebym się wkurzyła --->zdaję sobie sprawę ze swoich wad i niedoskonałości --->jestem cholernie wierna,nie wyobrażam sobie zdrady --->jestem empatyczna-umiem wczuć się w sytuację drugiej osoby --->jestem bezkonfliktowa-unikam wszelakich sporów i kłótni,lubię spokój i harmonię --->jestem wrażliwa,łatwo się wzruszam Co do wyglądu to tylko i wyłącznie lubię: ---> wcięcie w talii --->smukłe dłonie i palce u rąk --->pieprzyki:jeden nad lewą piersią a drugi nad prawym pośladkiem:p
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
natrafiłam na ten wątek i aż sama zaczęłam się zastanawiać co ja w sobie mogę lubić????
z wyglądu: * piersi * filigranową, kobiecą sylwetkę * nos... * dziwny kolor oczu A poza tym z char. itp.: * jestem uparta * ciągle się uśmiecham * potrafię znaleźć w każdym człowieku coś co jest dobre * jestem szczera *całą swoją oryginalność
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
to i ja sie tu wpisze
![]() co lubie w sobie: - pewność siebie (ale nie jestem przy tym zarozumiała) - umiejętność pracy pod presją czasu - uwielbiam tę adrenalinę, ona mnie niesamowicie nakręca; przy takim sposobie pracowania osiągam najlepsze efekty. - dobrą organizację - potrafię zorganizować dosłownie wszystko, jestem urodzonym przywodcą. - mam swoje zasady i silny tzw. "kręgosłup moralny". Jestem sobie wierna bez względu na sytuację. Nigdy nie ulegam. - jestem odpowiedzialna. - poczucie humoru ![]() - szczerość do bólu - nie obchodzi mnie, co inni pomyślą - zawsze mówię to, co chcę powiedzieć i co myślę, nie ściemniam. - jestem uczciwa. - optymizm - umiem cieszyć się życiem i drobnostkami. - dobrze gotuję. - nie wiem dlaczego, ale przyciągam mężczyzn ![]() - podejmuję trafne decyzje - kobieca intuicja ![]() - umiem wsłuchać się w samą siebie i rozumiem swoje potrzeby, znam siebie. - jestem najfajniejszą dziewczyną na świecie dla mojego najfajniejszego TŻ ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
mogę tylko powiedzieć jedną rzecz:
-świetnie tańczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
jestem nieziemsko piękna, cholernie inteligentna, wszechstronnie uzdolniona, piekielnie uparta i do tego niezwykle skromna
![]() oczywiście z naciskiem na skromna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() -znam biegle 3 języki, jestem w trakcie nauki 4tego -zdobyłamcertyfikat przewodnika górskiego ![]() - mam długie platynowe włoski, zdrowe z których jestem dumna! ![]() - wytrwałam w wegetarianiźmie juz prawie 5 lat!! -jak sie zakocham to na całego, to świetne, bo jeśli dobrze ulokuje uczucia, to przeżywam takie fazy, ze szok, przykladowo wczoraj zdarzyło mi sie zemdleć kiedy stalam opierałam się o tż a on całował mi szyję ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Kocham Siebie.
Jestem piękną kobietą, mam cudowne ciało. Jeśli czegoś bardzo chcę, zawsze to osiągam. Jestem szczęśliwa
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.