![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Naklejki na ścianę/ lodówkę itd itd (maty magnetyczne)
Co sądzicie o wszelkiego rodzaju naklejkach na ścianę?
Edytowane przez sunshain Czas edycji: 2010-09-28 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Naklejki na ścianę
Fajna sprawa, jak Ci się znudzą możesz je zdjąć i zastapić innym wzorem.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zamiast naklejek wolę szablony - wyglądają moim zdaniem ładniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Naklejki podobnie jak i szablony mogą rzeczywiście w prosty sposób odmienić pokój. Cudne zdjęcia i linki do sklepów internetowych widziałam tutaj: http://modernlokum.blogspot.com/sear...%B3j%20dziecka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem fajna sprawa. Ładnie wypełniają przestrzeń. Zdecydowanie nie nadają się do zagraconego pomieszczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Tak..Naklejki na ściany to fajna sprawa..Ja niestety mam taki problem,chciałabym kupić takie naklejki ale w pokoju mogę mieć tylko tapety ;/ Tak myślę żeby panele na ścianach przemalować na biało i przykleić naklejkę tylko boje się że nie dam rady tego nakleić i zedrę farbę ;/
Edytowane przez fredkaa67 Czas edycji: 2009-04-08 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja mam u siebie i są świetne łatwe do naklejenia i nie drogie ciekawe urozmaicenie pokoju
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
witam serdecznie,nie zedrzesz farby naklejajac naklejki, jesli masz gladkie sciany, jedynie malowane to przy sciaganiu takich naklejek moze zejsc tez troche farby,ale przeciez mozna zamalowac, chyba ze zdejmujemy po to aby inna naklejke nakleic ? sama tak robie, dziecko dorasta,zmienia swoje zainteresowania , wiec razem z tym ja zmieniam wystroj jego pokoju. www.wikam.com.pl , maja duzy wybor, tanio,a ponadto robia tez indywidualne zamowienia,.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakkolwiek naklejki na ścianę to bardzo fajny pomysł ładnie to wygląda. w mieszkaniu które wynajmuję mam tak ozdobioną ścianę. przy próbie zdjęcia tego oderwie się z tynkiem ze ściany (tyle że tam tynk jest bardzo słaby, a naklejka ma dość silny klej) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mi się wydaje, że od naklejek lepsze są szablony, możesz je wykorzystać wiele razy, znieniać kolory, "przemalować" na ścianę tylko kawałek szablonu więc będzie wyglądać na coś innego, a z drugiej strony naklejki mają to do siebie że zawsze jak się już znudzi to możesz ją po prostu zerwać, a z szablonami już nie ma tak łatwo, trzeba pomachać pędzlem żeby się ich pozbyć
![]()
Dłoni, Która Otrze Pewnej Nocy Łzę, Spojrzenia, Które Wleje We Mnie, Nadzieje I Powie"...Jestem Bo Kocham...", Uczucia, Które Każdego Ranka, Będzie Kolejnym Cudem Narodzin, By Trwać, By Iść, By Być, By Żyć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale ogólnie jestem bardzo ZA! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
naklejki bardzo dużo dają -mam naklejke w sypialni i dzieki niej moja sypialnia jest cudna odmieniona i kazdemu sie podoba niewielka mała zmiana duży efekt
![]() żałuje że w pokoju dziennym niemam miejsca na naklejke bo też bym nakleiła ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Widziałam w Leroy Merlin naklejki i szablony, przymierzam się do kupna
![]() Naklejki kosztowały 129 zł, a taki sam szablon 29.90. Co prawda to naklejek było chyba więcej w opakowaniu, ale to nic.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Pozdrawiam Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-01-29 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A ja napiszę tak:
Kupiłam dużą naklejkę Zygzaka (bodajże 70x50cm) do pokoju syna. Przyklejona szczelnie (bez pęcherzyków powietrza między naklejką i ścianą) do ściany malowanej (wygładzonej i pomalowanej) - sam efekt rewelacyjny, ale cóż z tego skoro nalepka odpadła od ściany po miesiącu ![]() Zadzwoniłam do pani, od której kupiłam naklejkę - pani zasugerowała, że takie naklejki najlepiej przylepiać do kafli, szyb, tapet flizelinowych, ale niekoniecznie do malowanych ścian... I jeszcze podała sposób na klejenie tych nalepek (albo gdy zauważymy, że końce zaczynają odchodzić od ściany) - przyklejać przy udziale gorącego powietrza suszarki do włosów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Możesz spróbować, jeżeli kosztuje niemało
![]() Nie wiem, nie jestem pewna, ale skoro raz odpadło, to za drugim razem pewnie też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Jestem zwolenniczką naklejek i szablonów na ścinach, zdarza mi się wykorzystywać je w wizualizacjach w cad decorze/kuchniach, ale... Jeśli raz odpadło, to czy warto próbować kolejny raz? Wygodniej zawiesić ten obrazek (sam, w ramie, anyramie), tylko że trzeba albo poszukać producenta, która ma w ofercie zdjęcia Zygzaka, albo znaleźć w necie dobrej jakości fotkę i dać ją do wydrukowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
http://www.przyklejka.pl/katalog-49.html
zastanawiam sie nad kupnem ptaków na "drutach" ![]() - anml020 - ptaki na drucie albo anml015 - ptaki na drucie do przyklajenia na calej długości ściany nad szafkami w kuchni ![]() a do przedpokoju jakiś z cytatów http://www.przyklejka.pl/katalog-41.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie to naklejki na ścianę to bardzo fajny produkt. Ostatnio ożywiłam nimi salon i sypialnię. Łatwe do naklejenia a jaka zmiana
![]() Rzeczywiście lepsze są te mniejsze rozmiarowo, bo te duże mogą się odlepiać. Ja w sypialni mam kwiatki dość małe i problemu nie ma w ogóle. Jednak w salonie mam duże, czerwone maki i co jakiś czas muszę przejechać szmatką, bo widzę, że zaczynają odchodzić. Ale i tak jestem zadowolona z efektu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak wyglądają maki w pokoju ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
WItam!
Zaglądam tu dość często ale dopiero dziś zarejestrowałam konto więc mogę powiedzieć ze jestem tu nowa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Ja swoje kupiłam w Castoramie. Wolałam zobaczyć naklejki "na żywo". Jestem zadowolona. Zdjęcia naklejek wstawiłam powyżej
![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za odzew
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Swietnie to wygląda! Zwłaszcza ta dekoracja w salonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Malinka kapitalnie Ci to wyszło, salon zachwyca
![]() Tygrysia maki w pokoju wymiatają ![]() My kupiliśmy tylko takie małe naklejki dookoła kontaktu ale nadal nie są przyklejone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.