|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
suknia ślubna!
wczoraj na wystawie zobaczyłam moją sukienke oktorej marzylam, i co?? i dzis poszlam ja zmierzyc z mysla o tym ze nie dla mnie i zeby sie z nia pozegnac i tu zaczal sie problem....
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: suknia ślubna!
Hej, suknia jest śliczna. Moim zdaniem do niej na szyję pasowałby taki wiatek albo jaka aplikacja, w jakiej jest sukienka, rękawiczek już bym nie dawala. Ta sukienka jest tak strojna, że już sama w sobie zdobi. Co do fryzury może wizqażanki pomogą Ci coś dobrać
Tymczasem pozdrawiam... |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Hej, suknia jest śliczna. Moim zdaniem do niej na szyję pasowałby taki wiatek albo jaka aplikacja, w jakiej jest sukienka, rękawiczek już bym nie dawala. Ta sukienka jest tak strojna, że już sama w sobie zdobi. Co do fryzury może wizqażanki pomogą Ci coś dobrać
Tymczasem pozdrawiam... |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje bardzo! no własnie fryzura jest najwiekszym problemem,ja bylam pewna ze ta sukienka w ogóle nie bedzie dla mnie i nie wiem teraz czy włosy zapuszczac czy nie?? myslalam ze to sukienka dla dziewczyn o jasnych włosach!!! pozdrawiam...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Suknia sliczna a co do fryzurki to sie poszuka,tylko dobrze by bylo,gdybys zalaczyla jakies twoje aktualne zdjecie.Nie wiemy nawet na jaka dlugosc maja twoje wloski.
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
moje zdjecie!
dzisiejsze
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
oj a czemu ja ten post tu napisalam,! drogie wu=izazanki pomóżcie choc nie tu zamiescilam swój post!dziekuje!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Najważniejsze, żeby nie "przedobrzyć". Przy tak strojnej sukni (pięknej zresztą), bardzo łatwo jest przesadzić z ilością ozdób. Jeśli chodzi o naszyjnik to jeżeli już to coś delikatnego, małego np. na żyłce czy tasiemce. Kolczyki drobne, np. wkrętki. Z rękawiczek zrezygnowałabym.
Fryzura klasyczna, delikatna, absolutnie nie przytłaczająca. Moim zdaniem mogłabyś zapuścić włosy choćby z tego względu, że dłuższe można uczesać na więcej sposobów. Do takiej sukni pasowałaby mi fruzura gładko zaczesana z przodu, ewentualnie z grzywką (tak jak na zdjęciu). |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja zaczynam wysylac propozycje,wloski mozesz troszeczke zapuscic ale fryzurke wybierzesz sama.
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
co do makijaży to mi pasowałyby podobne jak na zdjątkach, bardzo delikatne
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje diewczyny bardzo mocno!! zapuszczam włosy ale boje sie ze na wiosne cos mi odstrzeli, dziekuje czasem tak samemu przedobrzyćmożna!! pozdrawiam...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje diewczyny bardzo mocno!! zapuszczam włosy ale boje sie ze na wiosne cos mi odstrzeli, dziekuje czasem tak samemu przedobrzyćmożna!! pozdrawiam...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ladna sukienka
Tez uwazam, ze w gre wchodzi tylko delikatna bizuteria, np. jedna perelka. Wlosy radze zapuscic, wlasnie po to, zeby mzona je bylo upiac Ladnie Ci bedzie w jakims koczku. Mysle, ze ta suknia pasuej zarowno do blonsynki, jak i do brunetki. Bedziesz w niej na epwno ladnie wygladac. Zycze udanego slubu
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje bardzo jeszcze duzo czasu ale juz dzis wybralam te sukienke a jestem w gorącej wodzie kąpana. i zapuszczam, włoski
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Witaj
Ja rózniez zakochałm się w tej sukience. jest bardzo "strojna" więc cała reszta powinna być bardzo delikatna Jestem ciekawa jaka jest cena tej suknii slubnej. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
witaj! ta Twoja tez jest piękna! moja kosztuje 3.400 zł, ale powiem Ci ze ja mam strasznego fuksa bo ja wypozyczam i to za grosze prawie bo nie wiem czy zdradzic moge ale do piatku bala promocja w jednym salonie na wszystkie suknie i ja sie zalapalam na nia i ta cena mnie obejmie w lipcu! bo przesunelismy date na lipiec a milo byc w sierpniu, cudne sa te suknie myslalam ze nie bedie domnie pasowac ale mierzylam kilka i poprostu wiem ze jest dla mnie a zakochalam sie w niej w czerwcu
pozdrawiam...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

dzisiejsze