|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nuty w stylu reggaeton(takiej podanej.) albo muzyki do tańczenia :) . proszę :* .
Witam wszystkich
![]() Chciałam poprosić o muzykę w stylu : Wisin Y Yandel - Pegao Daddy Yankee- La Gasolina Daddy Yankee ft. Snoop Dogg - Gangsta Zone Daddy Yankee ft. G-Unit - Rompe El Medico - Pin Pon coś w takim stylu ![]() i jeśli mogłabym prosić to jakiejś fajnej muzyki do tańczenia ![]() Jakieś takiej hmmm ... w styluu : Girlicious - Stupid Shit Kat DeLuna ft Elephant Man-Whine Up noo .. albo w ogóle jakie macie propozycję ![]() ![]() z góry bardzo dziękuje za pomoc ![]() ![]() ![]() ______________________
Ł . ! ![]() 'gdziekolwiek . byle z Tobą . ;*' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
... choć nie Westwood
|
Dot.: Nuty w stylu reggaeton(takiej podanej.) albo muzyki do tańczenia :) . proszę :*
Przede wszystkim poszukaj kawałków Elephant man (np Dancehall Soca) i Beenie Man (przede wszystkim: King of the Dance Hall i Hmmmmmmm, Dancehall Quenn)
Inne propozycje: Don omar- conteo Sean Paul - Weak ina mi knees Daddy Yankee Ft Nicole Scherzinger - Papi Lover - El Ca Pachanga - I don't like reggae ton Sean Paul - Shake That Thing DJ LAZZ Pitbull ft. Flow Rida- Boom, Shake, Droop Don Omar- Ella Anda Sola Petey pablo- Get Me Out of Jail EDJ - Dancehall Pitbull- Krazy (feat Lil John) Sean Paul - Breack it off Jah Cure ft. Sizzla - King in the Dancehall DJ Unk- 2 Step danity kane- strip tease Pachanga ft Sean Paul - Como Estas Kelis - Trick me Flo Rida ft. T-Pain - Low YoungBloodZ - Imma Shine Petey Pablo - Show Me The Money DJ UNK- Magic City Pachanga- Calienta Clipse feat Re-Up Gang - Aint Cha Moze coś Ci się spodoba ![]() A polska muzyka?
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2009-04-09 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nuty w stylu reggaeton(takiej podanej.) albo muzyki do tańczenia :) . proszę :*
nie wiem czy trafie ale może:
A.R. Rahman (feat Nicole Scherzinger) - Jai Ho (You Are My Destiny) sean_paul_ft Busta Rhymes-Gimme The Light Remix Alesha Dixon- The Boy Does Nothing Bonde Do Role - Marina Gasolina Bone Thugs N Harmony ft. Wisin & Yandel - Take The Lead (Wanna Ride) J-Squad - Pirates of the Caribbean Remix Brick And Lace - Love Is Wicked The Game - One Blood (Dirty) Flo Rida ft. Timbaland - Elevator Don Omar - Pobre Diabla Kat Deluna Ft. Don Omar - Run The Show J-Squad - Spaz Meter Sean Paul - The Trinity - 12 - Breakout Sean Paul Feat. Keyshia Cole - When You Gonna (Give It Up To The Fast And The Furious (Tokyo Drift) Soundtrack - 01 - teriyaki boyz - tokyo drift (fast and furious) The Fast And The Furious (Tokyo Drift) Soundtrack - 11. Don Omar feat. Juelz Santana - Conteo _Jamal_babilon daab - fala ludzkich serc Jamal - Słowo Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2009-04-09 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
podam jedną, ale konkretną piosenkę
RBD - Money Money No może jeszcze "Lento" ten sam klimat, no ale wg mnie gorsze xP To w stylu Gasoliny nie jest, ale ten sam typ muzyki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
cassie-long way to go
p diddy nicole-come to me step up-bout it mims-clap that missy elliott-ching a ling t-pain - church baby bash t pain- cyclone pitbull-jealouso jimi blue-hey jimi Lil Jon & The East Side Boyz -Get Crunk to moje propozycje idealne do shake your booty:p
![]() |
#6 |
BAN stały
|
LA FAMILIA REGGAETON! <3
na wrzucie znajdziesz coś ;> albo szukaj kawałków "Roca, Crail" najbardziej adekwatne to "la familia reggaeton - la familia reggaeton" cudoooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie. dobre bo polskie wkońcu no nie ![]()
I gdzie są te dla których rap to nie R.Kelly, Które jara styl Cosmo, ale tego z paneli. Które wolą spalić lolka nad Wisłą, Niż mieć sporo bubli, które lśnią i błyszczą. Które chcą czuć, nie gonić za pozycją..." hę?... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziękuje wam .
![]() a może coś jeszcze macie z reggaeton ? . obojętnie jakie ![]() wszystkie mi pasują ![]() obojętnie jakie reggaeton i takie dance xDD . ____________
On . ![]() `z Nim za rękę ! . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
haa dokładnie!
![]() a jeśli chodzi o takie taneczne to polecam: dmx - get it on the floor black violin - i'm a ryder black violin - jammin' fabolous ft lil wayne - diamonds on my damn chain ja rule - holla holla ja rule ft lil wayne - uh ohhh to by było na tyle ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
oczywiście polecam wszystkie utwory Seana Paula .
Sean Paul-Punkie Sean Paul- We Be Burning Sean Paul- Pick it and drop it Prima J- Rockstar Kat DeLuna ft. Elephant Man - Whine Up Kat DeLuna ft Busta Rhytmes- Run The Show Sean Paul - Head In The Zone Sean Paul - Gimme the light Sean Paul - Get Busy Bennie Man - King Of The Dancehall Bennie Man feat. Mya - Girls Dem Sugar Bennie Man - Back It Up Bennie Man - Swing It Weh T.O.K. - No Man T.O.K. - Nuky Never Fail ii moje ulubione : Beenie Man-Gimme Gimme Gimme . ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() Na forum Reggaeton na gronie jest wlasnie prowadzone glosowanie na najlepsze kawalki i tam naprawde jest w czym wybierac ![]() Kazda propozycja ma odnosniki do video wiec odpada problem z szukaniem Mam nadzieje ze przy okazji tez zaglosujecie na to co juz zdarzylyscie polubic ![]() Samo glosowanie odbywa sie tu (linki do video tez sa): http://webankieta.pl/ankiety/w1hpt93ac8ko Wyniki beda na gronie po 26.04 Duzo dobrych kawalkow reggaeton znajdziecie tez tu: http://www.salsainfo.pl/muzyka/utwory/reggaeton.html Mamy tez polskie forum reggaeton www.reggaeton.boo.pl http://www.youtube.com/watch?v=lTJcI7yLEXA Pozdrawiam ![]() Kasia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.