Mój dość dobijający problem... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-10, 12:48   #1
hellgirl772
Przyczajenie

Question

Mój dość dobijający problem...

Hej Wizażystki. Jestem tu nowa..ale zdażylam juz chyba wszystkie watki na forum przeczytać :P Tak wiec postanowilam sie wam zwierzyć z mojego problemu. Wiec tak... W sierpniu mialam swoj pierwszy raz o ile moge to tak nazwać (dwa razy wszedł i wyszedł) to był taki bół ze prawie bym tam padła;p potem jeszcze raz probowalismy lecz tez nie bardzo chial wejsc za bardzo... teraz nie jestem z nim tylko w innym zwiazku i chcemy zaczac współzyć..boje sie bo od tylu miesiecy z nikim nie spalam a moj pierwszy raz wygladal tak jak by nie wygladał ;p czuje ze bedzie znowu boleć i bede sie czuc jak jakas cnotka... A on (teraźniejszy) jest doswiadczony...ja natomiast nie wiem nic na ten temat bo wiecie? co mam wiedzieć po 2 razach wejscia i wyjscia. Troszke sie czuje jak taka niedorobiona dziewica hehe :P Boje sie co on pomysli sobie... jak myslicie? pozdrawiam
hellgirl772 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 12:55   #2
m@rtynka
Zadomowienie

Dot.: Mój dość dobijający problem...

Uważam że chyba nic sobie nie pomyśli i nie ma się czym przejmować seks jest normalną kolejnością w związku i nie powinnaś się przejmować tym co Twój chłopak pomyśli bo tylko niepotrzebnie się tym będziesz stresować.Przede wszytskim musisz być rozluźniona i moze powiedz chłopakowi zeby był delikanty..

Razem! KCKM
m@rtynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 13:00   #3
hellgirl772
Przyczajenie

no wiesz mnie tylko to stresuje ze moj pierwszy raz to byl z prawiczkiem a teraz mam zaawansowanego i boje sie bo ja praktycznie nawet nie zaczelam wspolzyc... i troche sie czuje jak nie dorobiona dziewica... i ze biedny sie bede z mna meczyc cala noc np.
Stary 2009-04-10, 13:05   #4
m@rtynka
Zadomowienie

Mój aktualny chłopak z którym jestem był doświadczony i dla Mnie był on pierwszy.Nie myśl o tym że jesteś np, mniej doswiadczona bo to wtedy nic nie pomorze a jak będziesz się zamartwaic tym czy jestes dobra to fajtycznie mozesz byc zestresowana i nici z przyjemnosci .Idz na zywioł i bądz spontaniczna.

Razem! KCKM
m@rtynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 15:00   #5
_Emi_
Zakorzenienie

Porozmawiaj z Nim o tym. Powiedz jak się czujesz i że się boisz.
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 15:31   #6
Sethra
Raczkowanie

Powinnaś porozmawiać z obecnym partnerem, powiedz jak sprawa wyglada, ale szczerze, nie oszukuj, jeśli chłopakowi zależy na tobie i chce twojego dobra, to będzie delikatny. Ty natomiast podczas zbliżenia musisz się rozluźnić, jak będziesz spięta to będzie bolało nawet bardziej, a tak po jakimś czasie nie będziesz czuła żadnego bólu.
Sethra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 15:34   #7
BLLaCkBerry
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hellgirl772 Pokaż wiadomość
Troszke sie czuje jak taka niedorobiona dziewica hehe :P Boje sie co on pomysli sobie... jak myslicie? pozdrawiam

zamierzasz rozpoczać wspołzycie z osoba którą kochasz? jesli tak to chyba zrouzmie. musisz z nim porozmawiac, i opowiedziec o wsyztskich swoich obawach.. wyznala mu wszytsko i powiedziala o tym ze chcialabys aby byl delikatny i w ogole....po co udawać??

-bynajmniej ja bym tak zrobila..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-10, 16:04   #8
Lougess
Rozeznanie

A więc tak (((trochę się rozpisze więc jeśli nie chce wam sie czytać proponuje dojśc do ostatniego akapitu)))
też mialam za sobą nieudane próby rozpoczęcia współżycia.

Z jednym moim partnerem (był prawiczkiem gdy zaczynalismy) bylo okropnie nie mógł, we mnie wejść jak wiadomo gdy kobieta jest dziewicą to jej pochwa jest wąska a on był zbyt narwany ;/ poranił mnie tylko penisem i nic z tego nie ywszło poza tym, że okropnie bolało a on nawet we mnie nie wszedł bo kuł mnie nim wszędzie ale do celu nie trafił

z drugim moim mężczyzną (też prawiczkiem) było nie lepiej po speszona wcześniejszymi doświadczeniami nie bylam zbyt chętna, ale gdy już miało dojśc w końcu do skutku to raz mój mężczyzna raz nie mógł otworzyć prezerwatywy nie mówiąc o założeniu a za drugim razem ze stresu nie miał wzwodu... i tak dzięki moim "jurnym" byłym partnerom jestem 22-letnia dziewicą

więc na Twoim miejscu opowiedziałabym swojemu aktualnemu mężczyźnie o twojej wcześniejszejszej probie zblizenia i poprosiła go, aby był wolny i delikatny wydaje mi się iż to, że jest doswiadczony moze tylko pomóc nie będzie się nieduolnie motał...
Pozdrawiam L.
Stary 2009-04-10, 16:10   #9
hellgirl772
Przyczajenie

Dzieki Myslicie ze po takich probach nie udolnych mogę być dalej az tak waska jak dziewica? Bo wiecie tu tez chodzi o to ze roznica penisow jest ogromna ;p dla porownania 18 latka(ex( i 22 latka (now) ;p cholerinie sie boje ze zrobie z siebie debila jak bedzie chcial wchodzić i td. :P
Stary 2009-04-10, 17:06   #10
nieznajoma19
Zakorzenienie

Jeżeli będziesz odpowiednio gotowa to nie powinno boleć. Chociaż z doświadczenia wiem po sobie, że jak przez dłuższy czas się nie kocham ze swoim chłopakiem to jest tak hm ciaśniej, ale bez przesady i życzę powodzenia
- Zoeva Bamboo

wymianka
nieznajoma19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 19:28   #11
martak110
Rozeznanie

Porozmawiaj z nim to podstawa,powiedz mu wszystko to co napisałaś,a on juz bedzie wiedział co zrobic,podejzewam ze bedzie zachwycony jezeli usłyszy ze to ON ma być tym pierwszym i bedzie bardzo ostrozny i delikatny (tak mysle).
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy.

Edytowane przez martak110
Czas edycji: 2009-04-10 o 20:32
martak110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-10, 22:44   #12
hellgirl772
Przyczajenie

dzieki no wiecie jak dla mnie to napewno bedzie jako pierwszy raz...bo tamten to był nie wypał... mysle ze to opanuje...zobaczymy weekend w krakowie wiec wiecie ;] hehe pozdrawiam Ale i tak sie boje :P
Stary 2009-04-10, 23:12   #13
Hija
Raczkowanie

Cytat:
Bo wiecie tu tez chodzi o to ze roznica penisow jest ogromna ;p dla porownania 18 latka(ex( i 22 latka (now) ;p
Ale wielkość penisa nie zależy od wieku
Hija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 00:20   #14
Marzeniatko
Zakorzenienie

Po prostu mu powiedz, że trochę się tego boisz, bo nie wiesz czy Cię znowu nie będzie to bolało. Wtedy partner będzie starał się być bardziej delikatny. Nie ma co takich rzeczy ukrywać. Skoro jesteś w związku tzn. że jesteście ze sobą szczerzy. Dlatego też temat sexu nie powinien być dla nikogo tabu. Jest problem to trzeba go przedstawić.

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 00:25   #15
campari
Raczkowanie

Jeżeli masz jakieś wątpliwości, to porozmawiaj ze swoim partnerem. Na pewno zrozumie Twój lęk. Nie myśl o swoim niedoświadczeniu, i tym, że to Twoje początki, każdy przez to musi przejść. Głowa do góry

good girls are made of sugar & spice, as for me,
I'm made of vodka & ice.

eat me.
drę koszule, łamię serca.
campari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-11, 00:57   #16
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Dzieki Myslicie ze po takich probach nie udolnych mogę być dalej az tak waska jak dziewica? Bo wiecie tu tez chodzi o to ze roznica penisow jest ogromna ;p dla porownania 18 latka(ex( i 22 latka (now) ;p cholerinie sie boje ze zrobie z siebie debila jak bedzie chcial wchodzić i td. :P
ha ha ha ha...a skąd ty masz takie wiadomosci? To w takim razie jaka jest roznica miedzy penisem 22 latka a 50latka? Tez ogromna?
A co to znaczy, ze dziewica jest wąska? Czy to oznacza, ze im wiecej seksu sie uprawia, tym jest sie szerszym? A nie czytalas nigdy o tym, ze pochwa sie rozszerza? Bo jak inaczej przeszloby przez nią dziecko?

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 00:58   #17
madzia_g
Zakorzenienie

autorko watku, ja tez tak mialam.. tzn po pierwszym razie nie wiedzialam czy jestem dziewica czy nie bo tez pare razy wszedl i wyszedl ale błony dziewiczej nie przebil, bylam taka naruszona, i w sumie nie wiedzialam co bedzie z nastepnym partnerem, czy mowic ze jestem dziewica czy nie, bo w sumie blone mialam, a jednak nie bylam juz "czysta" ale jednak zadanie dokonczyl ten facet co zaczal- zeszlismy sie wtedy.
uwazam ze powinnas otwarcie powiedziec jaka jest sytuacja

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 01:00   #18
lady karen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
ha ha ha ha...a skąd ty masz takie wiadomosci? To w takim razie jaka jest roznica miedzy penisem 22 latka a 50latka? Tez ogromna?
A co to znaczy, ze dziewica jest wąska? Czy to oznacza, ze im wiecej seksu sie uprawia, tym jest sie szerszym? A nie czytalas nigdy o tym, ze pochwa sie rozszerza? Bo jak inaczej przeszloby przez nią dziecko?
No ciągle się nie rozszerza, bo penis raczej nie staje się grubszy z każdym stosunkiem ale faktem jest że podczas pierwszego stosunku zazwyczaj trzeba sie troche rozciagnac, ze tak to ujme. Dlatego boli.
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 08:16   #19
kasiagora23
Zadomowienie

Wiesz...kiedyś miałam ten sam problem. Bylo to dawno ale jakos postaram się wytułumacz o co chodzi i jak pokonałam ten problem. Nam nie wyszły przez to dwa "pierwsze razy" -w ogóle we mnie nie wszedł bo tak mnie bolało. Po drugim razie, następnego dnia wzięłam sobie długą, gorącą kąpiel i ...sprawdziłam jak ma to zrobić żeby nie bolało, tzn palcami sprawdziłam pod jakim kątem mnie nie boli i... następnego dnia przejęłam inicjatywę i było super, mnie nie bolało a on nie czuł się źle że znowu nam nie wyszło. Dodam że to był nasz wspólny pierwszy raz i nie wiedzieliśmy jak się mamy do tego zabrać. Warto w takiej sytuacji mieć pod ręką jakiś środek nawilżający na wszelki wypadek
kasiagora23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-12, 19:19   #20
Queen Doll
Rozeznanie

GG do Queen Doll

tak kochana, dziewczyny Ci tutaj dobrze radzą... Nie udawaj przed tym facetem, że jesteś doświadczona, powiedz otwarcie jak było wcześniej i że masz obawy. Jeśli chłopak Cię kocha i jest doświadczony, to będzie wiedział co zrobić i z racji tego, że będzie 'tym pierwszym' to napewno będzie ostrożny i bardzo delikatny. Rzeczywiście - w razie czego zaopatrz się w środek nawilżający, chociaż zakładam, że potrzebny nie będzie. Musisz być zrelaksowana i rozluźniona, oddać się chwili a nie myśleć o tym 'że będzie bolało'. Nie wolno Ci się stresować ani przejmować tym co było kiedyś z innymi. Poza tym wydaje mi się, że gdyby gra wstępna była długa to byłabyś wtedy chyba odpowiednio gotowa na resztę. Długie pieszczoty, czułości, żebyś czuła się super i rzeczywiście tego chciała. Powinno 'pójść jak po maśle'. Powodzenia
Queen Doll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-12, 20:47   #21
FALLinLOVE
Realistka

rozmawiaj z nim o tym, wytlumacz wsyztsko a on zrozumie napewno skoro sie kochacie i planujecie wspolzycie chlopak jeszcze sie ucieszy ze ma Cie tylko dla siebie )

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości