|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Usuwanie przebarwien Wroclaw
Wiem ze bylo duzo watkow na ten temat ale nie znalazlam zadnych konkretnych informacji gdzie mozna skutecznie i szybko pozbyc sie przebarwien po tradziku, nie tyle blizn co takich czerwonych plamek. nie wiem czy lepiej wybrac kosmetyczke czy laser? czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia lub informacje na ten temat ?? bylabym wdzieczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Usuwanie przebarwien Wroclaw
Niestety tez jestem 'nosicielka' przebarwien wlasnie po tradziku i tak samo jak ty nie blizn a czerwonych plamek w niektorych miejscach. Jezeli chodzi o kosmetyczke to sama boje sie do niej isc poniewaz slyszalam wiele sytuacji ze potem zrobilo sie jeszcze gozej np.blizny. Dlatego nie mam zamiaru do niej isc w najblizszym czasie tylko walczyc z tym sama.
1. rano garnier 3w1 mycie twazy - 2. z tej samej serji krem nawilzajacy na dzien 3. ponownie garnier 3w1 na noc 4. vichy normaderm night dodatkowo co 2 dni oklady z cytryny do 15min i vichy do mikrodermabrazji raz w tygodniu. i na mnie to dziala jest coraz lepiej, ale jak wiemy nie na kazdego te same kosmetyki beda reagowac tak samo. a jezeli chodzi o lasery to jest chyba najpewniejszy sposob pozbycia sie tego. Przyjaciel ma problemy z bardzo ciezkim przypadkiem tradziku i wlasnie chodzi na lasery w celu usunecia przebarwien i tradziku. Minely 4 zabiegi po 15min i roznica jest niesamowita jeszcze troche i bedzie mial piekna cere ![]() ![]() ![]() ![]() A mozesz isc do kosmetyczki zaufanej i sprawdzonej bo tak na niepewniaka no nawet bym nie weszla do tego gabinetu ![]()
***Nie mozemy cofnac sie w czasie i zmienic przeszlosci. Mozemy tylko postarac sie, aby terazniejszosc byla jak najprzyjemniejsza.. ![]() Edytowane przez PoziomkaWild Czas edycji: 2009-04-15 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.