|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mam propozycje drogie wizażanki :)
Zanim kupię cokolwiek z kosmetyków zawsze zaglądam do KWC
![]() Mam propozycje zeby przy ocenach np. kosmetyków kolorowych a szczególnie podkładów podawać numer lub kolor jaki się ocenia. To samo dotyczy kosmetyków pielęgnacyjnych. Byłoby super gdyby oceniające podawały swój wiek bo wtedy wiadomo mniej więcej jaki kremik w jakim wieku można bez zastrzeżeń używać. Co wy na to koleżanki wizażanki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Mam propozycje drogie wizażanki :)
napewno podanie numeru odciania jest dobre,
a jesli chodzi o wiek to wystarczy zeby kazda miala wypelniony wlasny profil ![]() ![]() ![]() a i fajnie byloby zeby wszystkie oceniane kosmetyki posiadaly przyblizona cene, zeby kazda w swoim opisie pisala za ile ona zakupila dany produkt, bo cena w sumie tez jest wazna, fajne sa oceny na zasadzie: wszystko przejrzyscie ![]() mam odcien:... plusy za : - ... - ... minusy za : - ... - ... kupilam za :...
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2005-12-15 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Jestem za
![]() czasami nawet w zgloszeniu nie ma ceny, a jest to dosc mimo wszystko istotne ![]() poza tym szczegolnie profil (pomijajac ze nie wszystko mamy wypelnione) powinen zawierac inne informacja, np jak Bluegigl podpowiedziala, wloski-rodzaj, stan itd, to ulatwiloby jeszcze bardziej wybor Szczegolnie milo znac wiek wizazanki ktora oceniala dany produkt,zwlaszcza jesli o pielegnacje pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Kobietki. Temat ten wałkowany z tysiąc razy. Zgadzam się tylko z jednym: dokładny opis kosmetyku, dla jakiego rodzaju cery przeznaczony, cena!- rzeczywiście nie jest podawana nawet w zgłoszeniach-błąd, tudzież(+), (-). Uparcie drązycie jedno; Wiek recenzentki. Czego zgoła nie rozumiem. Obecnie, każdy kosmetyk ma zawarta dokładną informację w tym temacie. Po co recenzentka ma podawać swój indywidualny wiek?
Jeśli kosmetyk pielęgnacyjny przeznaczony jest dla grupy od 20-30 lat, chyba wystarczy taka informacja. Jeśli, Kosmetyk przeznaczony jest dla cer dojrzałych-to wiadomo, ze przedział wiekowy od 35,40 lat. no i co wpisać w profilu? Rzeczywistą metrykę? O nie jesli...to ja np mogę wpisać przedział wiekowy 35-100 lat. Zakończcie już ten temat bo zaczyna zanudzać. Rytmicznie, co miesiąc jest powtórka. pozdrawiam miłe kobietki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
A mnie dziwi jedna rzecz, jeśli chodzi o niektóre opisy produktów. Mianowicie osoby zgłaszające zawierają w nich więcej inf. o swoich własnych odczuciach nt. danego produktu niż obiektywnych, podanych przez producenta cech. Niestety nie jestem w stanie przytoczyć odpowiedniego przykładu teraz, ale jest to dosyć irytujące gdy chcę się dowiedzieć o np.:jakimś kremie a czytam zamiast tego subiektywne odczucia. Od tego są już recenzje, przynajmniej ja tak uważam. To taka mała dygresja do wymienionego już wcześniej zastrzeżenia na temat braku cen. Jak ktoś chce zrobić opis to niech zrobi to profesjonalnie. Wszystkim nam będzie łatwiej wtedy.
Już znalazłam, oto przykład :| http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ails&itemid=16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
czarna.noc napisał(a):
> A mnie dziwi jedna rzecz, jeśli chodzi o niektóre opisy produktów. Mianowicie osoby zgłaszające zawierają w nich więcej inf. o swoich własnych odczuciach nt. danego produktu niż obiektywnych, podanych przez producenta cech. Ten temat był poruszany nie raz.. Być może w nowszych zgłoszeniach już tego nie ma. Jasne, że to recenzja jest miejscem na subiektywne uwagi ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy był bo jestem z Wami dopiero od ok. 4 mieś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się Czarna Nocko, że Zgłoszenia zmieniać może tylko Admin.. Ale nie wiem tego na pewno..
![]() |
#9 |
Gość
|
Primo: Zgłaszasz poprawiony/uzupełniony opis na forum technicznym, a my się tym zajmujemy
![]() Secundo: Przeniosłem wątek z forum z pytaniami do wizażystki na forum plotkowe, słusznie chyba? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
No tak-totalne nieporozumienia. Pomyłka w "zgłoszenie" a "recenzja".Pzdr
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.