![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Krakow!!!tanie noclegi!!!prosze o rade!!!
wybieram sie do krakowa na 2 dni czy ktoraz z was moze mi polecic jakis niedrogi nocleg???szukam cos w granicach do 40zl za osobe??a wszytko co znajde o wiele drozesz
![]() ![]()
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakow!!!tanie noclegi!!!prosze o rade!!!
dziewczyny z Krakowa to raczej nie beda mialy takiego rozeznania, bo z racji mieszkania w tym miescie raczej miejsc z noclegami nie znamy, bo i raczej ich nie szukamy
![]() w kazdym badz razie tanio to tylko w schroniskach mlodziezowych, ewentualnie w hostelach, ale za 40 zl to raczej pokoj zbiorowy popatrz tu http://www.smkrakow.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
znam ta oferte czytalam ja ale przerazilam sie regulaminem
![]() prosze zobaczcie * Osoby płci męskiej i żeńskiej kwaterują się w oddzielnych pomieszczeniach, przydzielonych przez kierownika schroniska. * Od godz. 22.00 do 6.00 obowiązuje w schronisku cisza nocna z wygaszeniem światła. Turyści, którzy przychodzą póĄno lub bardzo rano wychodzą ze schroniska, nie powinni zakłócać wypoczynku pozostałym osobom. Odchylenia od ustalonych godzin ciszy są możliwe tylko w wyjątkowych przypadkach za wiedzą kierownika schronisk *Korzystający ze schroniska powinni najpóĄniej do godz. 8.00 zasłać łóżka i sprzątnąć pomieszczenia schroniska. * W godz. od. 10.00 do 17.00 z sypialń korzystać nie wolno. Odstępstwa od tej zasady są dopuszczalne tylko podczas niepogody i to w schroniskach, które nie mają świetlicy ani jadalni. chyba jednak poszukam cos innego ![]()
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie wiem czy cos znajdziecie za 40 zł, szczegolnie ze sezon i masa turystow jeszcze sa takie, ale moga nie miec wolnych miejsc http://www.trzykafki.pl/tani_nocleg.htm?s=3 http://www.trzykafki.pl/tanie_pokoje.htm?s=3 wiecej nie znam, szczegolnie ze teraz jest pelno nowych hosteli i za kazdym razem sie dziwie jak jednego dnia przechodze obok kamienicy a nastepnego jest w niej hostel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() misia00 - jeśli szukasz pokoju 2-osobowego zainteresuj się Guliwer, Sky Hostel, Baza, Seventh Heaven, Flamingo, Blue Hostel, DoDo Hostel, ale musisz się liczyć, że cena przekroczy raczej 40zł/os. Raczej koło 50-60zł życzą sobie za nocleg w takim pokoju. Za to w wieloosobowych znajdziesz noclego już koło 30zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zawsze jeszcze mozna zajrzec do PTSm-u (schroniska Mlodziezowe)
![]() http://www.smkrakow.pl/menu.php?action=cennik juz lain nawet napisala ![]()
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
www.spanie.pl
Może coś znajdziesz ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam nocleg na 100% będziesz zadowolona. Byłam tam tydzień temu i myślę, że cena ok
cennik Pokój jednoosobowy - 40 zł (od osoby za dobę) Pokój dwuosobowy - 70 zł (35 zł od osoby za dobę) Pokój trzyosobowy - 105 zł (35 zł od osoby za dobę) http://www.krakow☠☠☠☠☠☠☠☠/ Pozdrawiam ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ja polecam schronisko na grochowej. Chyba mają najtaniej
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja trzy miesiące temu szukałam noclegów dla znajomych z Anglii i wybrałam im masę ofert podkreślając co najtańsze i najlepsze, a oni ..... i tak wybrali co innego
![]() Myślę, że najlepiej będzie jeżeli poszukasz na necie i sama wybierzesz coś co odpowiada Twoim oczekiwaniom. Nam może lepiej podaj jak już będziesz miała jakieś typy, a my wtedy możemy wyrazić swoją opinię i ewentulanie przed czymś przestrzec. Uważam, że takie doradzanie od podstaw może być bardzo nietrafione. PS. I nie licz na małe ceny w Krakowie. Jak jest blisko centrum to są zwykle ceny pod turystów zagranicznych, niestety zwykły mały polaczek się nie liczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
http://www.krakow☠☠☠☠☠☠☠☠/ swietna oferta ale dalko do centrum
![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
A może po prostu http://www.miasteczko.agh.edu.pl/index.php?menu=hotel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]()
napisala emila do miasteczka agh wydaje sie ciekawa oferta i neidroga dziekuje za propozycje
![]() ktoras z was byla moze tam???pokoje sa damsko meskie?bo jade zc hlopakiem mam nadzieje ze nie maja tak sztywnego regulaminu jak PTS ![]()
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Myślę, że nie będzie żadnego problemu ze wspólnym zamieszkaniem. Miasteczko funkcjonuje na zasadach hotelu, nie martw się ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Nie wiem ile masz lat , ale jesli nie masz jeszcze 26 lat to polecam Hotel Letni AWF http://www.hotel-awf.krakow.pl/ cena 40zł , zu blisko centrum (15 minut kazdym tramwajem spod akademikow), blisko sklepy , hipermarkety a zarazem cisza Park Awf i Lotnikow ..
Ja sama tu mieszkam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Wtrące swoje trzy grosze...
![]() Polecam Hotel Studencki "Bydgoska" http://www.bydgoska.bratniak.krakow.pl/html/ W bardzo fajnej okolicy, blisko centrum ale w zacisznym miejscu, dobra komunikacja z całym miastem. To jest docelowo akademik UJ, który od lipca do września działa jako hotel letni, ceny mają w miarę przystepne, za pokój 2-osobowy bez łazienki 60 zł/doba/pokój (30 od osoby). Z łazienkami to jest tak, że toalety i umywalki sa na każdym piętrze, natomiast do pryszniców trzeba schodzić do podziemi. Ale niech Cie to nie odstrasza - warunki są bardzo w porządku. Recepcja i hotel sa czynnę całą dobę, nie trzeba sie bac że np o północy nie wejdziesz bo będzie zamkniete. No i nie ma tam żadnego "kolonijnego" regulamniu że nie zakwaterują Cie z chłopakiem w jednym pokoju. To działa jak każdy szanujący się hotel. Naprawdę ci polecam, znam to miejsce dobrze, bo kiedys jako studentka pracowalam tam na recepcji przez kilka lat /praca wakacyjna oczywiście/. |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Bydgoska lub akademiki AGH są w fajnym miejscu - mieszkam 5 minut od nich, ale czy chciałabym tam jechać z chłpakiem?? No nie jestem przekonana - i warunki takies obie średnie :/ Tymi Bronowicami to mnie zachwyciałaś
![]() Akademiki pomyśł super na wyjazd ze znajomymi ale na wyjazd z facetem?? Chyba, że chcecie skupić się na zwiedzaniu to są OK bo jest 10-15 minut tramawajem do centrum i na Błonia i na Kopiec Kościuszki bliziutko. |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na pewno akademiki AGH czy UJ są bliżej. Myślę, że Misia nie chce marketów będąc przez 2 dni w Krakowie oglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]()
napewno marketow nie bede odwiedzac
mam zarezerwowany pokoj na ulicy Krowoderskiej to daleko do centrum???tak jak patrzylam na mapie blisko
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dobrze wybrałaś, dojście do Starego Miasta łatwe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Krowoderską dojdziesz do Starego miasta miłego zwiedzania naszego pięknego miasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
bliziutko. wystarczy wejsc na Dluga (zalezy w ktorej czesci ulicy bedziesz mieszkac) i podjechac tramwajem i jestes na Rynku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]()
to super
![]() a gdzie w krakowie mge dobrze i neidrogo zjesc cos??moze macie swoje ukochane miejsca ![]()
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mały talerz - 4 rodzaje - 10 zł Duży talerz - 6 rodzajów - 14 zł http://www.chimera.com.pl/htm/pol/bar.htm Naprawdę polecam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.