|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Bardzo proszę o pomoc/zmiana wyglädu.
Cześć! Już od dłuższego czasu marze o zmianie wyglądu,ponieważ w obecnej chwili wogóle się sobie nie podobam! Mam 21 lat i tak kiepska opinię na temat swojego wyglądu....mam śliczna 4-miesięczna córeczke i chciałabym wygladać choć w połowie tak ślicznie jak ona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo proszę o pomoc/zmiana wyglädu.
Cytat:
![]() wydaje mi sie, ze pasowałby Ci blond na włosach. dodatkowo pomaluj sie, a od razu poczujesz się bardziej kobieco ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kobitko... masz bardzo ładne - takie kocie oczy!!! Podkreślaj je! a w sprawie brwi - zdaj się na kosmetyczkę. Włosy rzeczywiście, myślę, że blond!!! zdecydowanie! blond! i nie noś golfów - odkrywaj dekold! a kolor czarny w twoim ubiorze może zostać, ew. inne mocne akcenty kolorystyczne, ale nie róż!!! A!!!! i biżuteria! skromna ale efektowna, myslę, że może nawet trochę etniczna, np. branzolety z ciemnego drewna!!! I heja... Tyle z mojej strony. Powodzenia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak, w blondzie dobrze będziesz wyglądała. Chyba masz cienkie włosy, tak? Może spróbuj lekko pofalować, żeby miękko układały się przy twarzy.
Podkreśl usta, co do reszty makijażu, zgadzam się z Wizażankami powyżej. I także uważam, że powinnaś odstawić golfy, chociaż teraz wiosna, niedługo lato, więc pewnie nie będziesz w nich chodzić. Postaw na dekolty, jakieś tuniczki obcinane pod biustem, jeśli masz problem z brzuszkiem po porodzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Też bym była przy blondzie.
Podkreśl oczy czarną kredką i tuszem. Tak jak w załącznikach. Możesz też ćwiczyć brzuszki i wykonywać inne ćwiczenia na brzuch. Trzymam kciuki, że się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Też stawiam na blond. Ale na Twoim miejscu poszłabym do fryzjerki i poprosiłą o zrobienie fryzurki a'la bob. Tak by włosy zachodziły na buzie i ją troche wyszczupliły. Dodatkowo z takimi włosami nie bedziesz miała zbyt duzo roboty z ukłądaniem - wiadomo jak to przy dziecku mało czasu dla siebie
![]() jak bede miec chwile to porobie symulacje o co mi chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
też stawiam na boba ale z lekko podniesionym tyłem żeby nie był tzw przylizany ale lekki i kolor blond z brązem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej!
Ładną masz buzię. Załączam foto w troszkę jaśniejszych włosach ![]() Myślę, że powinnaś się starać dodać objętości włosom, mogłyby być też troszkę jaśniejsze. Kryjący podkład, podkreślone różem policzki, mocno wytuszowane rzęsy i trochę podkreślone brwi - i będzie super! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
moje propozycje...
w praktyce jednak odeszlam od wersji blond boba ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
pierwsza propozycja aktaga13 wydaje sie calkiem calkiem
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- btw -> w jakim programie dobieracie te fryzurki? ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mi najbardziej podobaja sie 3 ostatnie propozycje
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dziękuje wam bardzo za porady. bardzo podobają mi się te lekkie loczki. Choć nie ukrywam że boje sie tak nagłej zmiany,ale może warto spróbować. jeszce raz dziękuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o fryzure to konieczne trzeba zmienic, ja bym widziala Cie w lekkich falach, niekoniecznie w jasniejszym blondzie, a raczej w jakims glebszym odcieniu, jakies zlote refleksy. No ale najlepiej udaj sie do dobrego i sprawdzonego fryzjera
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
mi też, a najbardziej ta w lekkich loczkach.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Napisze szczerze że ja Cie zupełnie w loczkach nie widze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Makijaż to tak jak dziewczyny pisały - masz cudne oczy!! ![]() ![]() pozdrawiam (i gratuluje córeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a mi się właśnie wydaje,że te naokoło twarzy takie pogrubiają strasznie. A lekkie fale dodają lekkości. No nie wiem, niedawno koleżanka z okrągłą buźką robiła sobie fale i bardzo dobrze wyglądała. Dodała włosom objętości i lekkości. Zresztą nikt nie namawia na trwałą, po prostu nawiń na grubsze wałki, czy na lokówkę i zobacz jak o u CIebie się sprawdzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Niestety mam bardzo cienkie i słabe włosy od zawsze a teraz po ciązy wygladaja strasznie bo są słabsze i strasznie się łamią. Do tego ta moja okrągła twarz(aż za bardzo okrągła) nie czuje się w żadnej fryzurze bo widze tylko tą duża buzie.....dziękuje wszystkim za rady i napewno się na którąś z tych fryzur zdecyduje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli masz aż taki problemy z włosami to koniecznie je pocieniuj i nie baw sie w farbowanie tylko zainwestuj w maski, jedwab i odżywki. Cieniowanie napewno je wzmocni i pozwoli im odżyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.