|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
czy uroda ma znaczenie?
no tak jak w temacie... czy dla was ma znaczenie?
skoro facet nadrabia czym innym... humorem, inteligencją, cieplem, troską no nie wiem czym jeszcze... kiedys ktos mi powiedział że wstydziłby sie wyjśc do znajomych z taka osoba... to po co jest w ogóle w związku... no i tu jest pytanie do wizazanek czy wy wzracacie na to uwage... wiadomo na początku każdy ale przy bliższym poznaniu, facet jest swietny z charakteu, dobrze sie przy nim czujecie i takie tam... tylko ta uroda były byście z nim? Edytowane przez guess17 Czas edycji: 2009-04-30 o 11:02 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czy uroda ma znaczenie?
Cytat:
Każdy z nas ma inny gust i dzięki za to. A gdyby ktoś mi powiedział, że wstydziłby się wyjść z taką osobą, to nie wiem czy chciałabym go znać.
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak kiedyś zauroczył mnie rudy facet
Był dla mnie boski
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Ma znaczenie ale nie jest to czynnik decydujący.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie nie ma czegoś takiego, ze facet musi być przystojny, czyli taki, który się podoba generalnie ogółowi kobiet.
Dla mnie mój mężczyzna musi mieć coś, co MNIE w nim kręci, co MI się w nim podoba, co sprawia, że mam ochotę go calować, przytulać, dotykać, być z nim. Nie musi być przystojny dla wszystkich koleżanek - musi być przystojny dla MNIE
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
facet musi mieć po prostu TO COŚ w sobie,
wtedy jest dla mnie najprzystojniejszy na świecie ![]() szczerze to byłam i z rudym i z piegowatym, z grubym i bardzo szczupłym każdy miał COś w sobie.Facet musi być zadbany . bo jak jest przystojny a nie zadbany to Y-y
->76,6....30.07->72,7... ...65,5kg.. .60![]() Edytowane przez Dociakowa Czas edycji: 2009-04-30 o 11:30 |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zauwazyłam ciekawą zalezność
im bardziej kogoś kochamy, tym bardziej jest piękny
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstydzić się pokazać to można z kimś, kto śmierdzi i się nie myje i chodzi w brudnych szmatach. Albo jest idiotą.
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
nie ma co sie oszukiwac , na samym poczatku oceniami powierzchownosc dopiero potem w miare poznania odkrywamy to co w drugim czlowieku jest piekne - jego dusze
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Było by fałszywym stwierdzenie, że uroda nie ma kompletnie znaczenia, ale dla każdego "urodziwy" oznacza coś innego. Mnie się mój facet bardzo podoba, ale nie koniecznie musi się podobać wszystkim innym i odwrotnie dla niego ja jestem podobno jak miss świata, ale na konkurs się zdecydowanie nie wybieram, nie chciałabym się wygłupić
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
oczywiście, że ma znaczenie, ale ludzie to istoty o różnych gustach, dlatego dla jednego ten brzydki będzie bardzo przystojny.
Mam śliczną koleżankę, która jest z okropnym (dla mnie) facetem [chodzi wyłącznie o wygląd] - rozmawiałam z nią ostatnio, a ona opowiadała mi jak to kiedyś ona myślała, że nie ma u niego szans, bo on taki starszy, przystojny i w ogóle ... Kiedyś myślałam, że ona jest z nim właśnie ze względu na charakter, ale ona jest zakochana również w jego wyglądzie ![]() Nie mogłabym być z kimś kto mi się nie podoba fizycznie. Tak jak i nie mogłabym być z kimś kto mi się nie podoba wewnętrznie oczywiście. Liczy się całokształt
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Na samym początku myśle że wygląd ma znaczenie- podoba mi sie ten facet, chciałabym sie z nim zaczac spotykac,umawiamy sie kilka razy,zakochujemy sie i jestesmy para. potem wygląd przestaje miec znaczenie przynajmniej dla mnie. Nie mam na mysli tego ze akceptuje gdyby mój facet sie nie mył drugi tydzien lub chodził w smierdzacych skarpetkach
Po prostu akceptuje jego wygląd i to ze moze sie on zmienic .Bo kocham faceta,za to jaki jest,jaki jest dla mnie.
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
wstyd się przyznać, ale dla mnie jednak ma znaczenie :P nie musi być zaraz nie wiadomo jak przystojny, ale musi mieć TO COŚ
zresztą są różne gusta ;P
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolezanka przedstawila mi kiedys kolege, ktory na pierwszy rzut oka nie zrobil na mnie zadnego wrazenia a gdy juz go poznalam tak mnie oczarowal innymi cechami, ze nawet zapomnialam, ze dopuki go nie znalam, wizualnie nie byl dla mnie atrakcyjny. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
Mi tż napoczątku w ogóle się nie podobał,gdy się spotkaliśmy na pierwszej randce uważałam,że nic z tego nie będzie bo to facet nie w moim typie.Lecz po bliższym poznaniu zakochałam się,noi kocham do dziś.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
powiem tak:
FACET MOŻE ZWRÓCIĆ MOJĄ UWAGĘ WYGLĄDEM, ALE ZATRZYMAĆ MNIE MOŻE TYLKO CHARAKTEREM I OSOBOWOŚCIĄ
|
|
#20 | |
|
Konto usunięte
|
moj tż jakis przystojny to w sumie nie jest.
ale ma wiele cech ktorymi mnie zauroczył ![]() musi miec to "coś" ![]() a za przystojniakami się obejrzę na ulicy, ale czy chciałabym budować z takim kims zwiazek to zalezy jaka ma osobowosc, rzadko ktos przystojny i super piekny ze tak powiem ma super charakter ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wygląd jest ważny, ale każdy inaczej spostrzega piękno. Dla mnie mój Tż jest najcudowniejszy... Najważniejsze, że mi się podoba. Nie musi innym ![]() Ostatnio od "koleżanki" usłyszałam, .że mój Tż to jakiś super przystojny nie jest i mogłam się lepiej postarac....
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bede sie powtarzac o ,,tym cosiu'' co trzeba miec zeby sie komus podobac
bo dla kazdego wlasnie te ,,cos'' to co innego, i nie ma tu nad czym sie zastanawiac. Nie moglabym byc z kims kto nie pociaga mnie fizycznie w zaden sposob, osoby ktore maja super chraktery, super sie z nimi dogaduje najczesciej zostaja moimi znajomymi, przyjaciolmi a nie kims blizszym sercu taka kolej rzeczy ze pocia fizyczny musi isc z emocjonalnym i nic na to nie poradzimy nie mozna byc z kims skoro sie do tego kogos nic nie czuje.
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Lubię sobie popatrzeć na przystojnych, dobrze zbudowanych i robiących wrażenie facetów. Jednak przy wyborze partnera patrzę się prawie wyłącznie na charakter. Prawie, bo nie mogłabym być z kimś, kto mnie wręcz odpycha i wzbudza obrzydzenie
Zawsze marzył mi się wysoki brunet o śniadej karnacji i ciemnych oczach a jestem z niebieskookim blondynem, na którego nie zwracałam uwagi ![]() A ogólnie co do znaczenia urody w życiu, to myślę że atrakcyjni ludzie mają lepiej w życiu. Nie oszukujmy się, tak jest. Ładna dziewczyna wzbudza zachwyt, za brzydką nikt się na ulicy nie obejrzy. Świetny wygląd= lepsze samopoczucie, wyższa samoocena. Jest nawet naukowo udowodnione, że ludziom ładnym chętniej przypisujemy pozytywne cechy charakteru niż tym mniej urodziwym. |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie ma znaczenie, nie byłabym z kimś kto wcale by mi się nie podobał, nawet gdyby był świetny z charakteru.
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie że ma znaczenie
Z tym że to co jest ładne dla jednego , drugiemu wcale podobać się nie musi. Są gusta i guściki, mnie podobają się faceci szczupli, mojej przyjaciółce barczyści...i bardzo dobrze bo przynajmniej nigdy sobie w paradę nie wchodzimy
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podpisuje sie pod tym.... bo co z tego że przystojny jak w głowie pusto... ![]() tak na marginesie nie chodziło mi o to że facet ma byc odpychający albo cos... mowie po prostu że nie w waszym typie... Edytowane przez guess17 Czas edycji: 2009-04-30 o 13:56 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładna dziewczyna wzbudza zachwyt, ale jednoczesnie wciąż pokutuje przekonanie że "albo uroda, albo rozum". Jak ładna, to pewnie głupia, i jak brzydka to pewnie ma trochę oleju w głowie. To zapewne nie umożliwia zdobycia pracy i awansu.
Co do tematu - podpisuję się pod "tym cosiem". Jeśli mi się chłopak podoba, guzik mnie obchodzi co o jego wyglądzie myśli matka, kumpelka, sąsiadka i pani z warzywniaka, nie one będą z nim sypiać, hi, hi.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Wygląd faceta jest ważny ale nie najważniejszy... ważniejszy jest charakter i jak się czuje z tą osobą
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

Był dla mnie boski

...65,5kg.. .60

Najważniejsze, że mi się podoba. Nie musi innym