Raczkowanie
|
balsam dove summer glow a krostki na ramionach
Witam,
dziewczyny po zastosowaniu tego balsamu rok temu okazało się że moje krostki na ramionach (rogowacenie okołomieszkowe) ładnie na niego zareagowały i ich ilość znacznie się zmniejszyła, wszystko byłoby pięknie gdyby nie to że musiałam z niego zrezygnować gdyż po jednym myciu "opalenizna" jaką dawał się zmywała i byłam w ciapki...teraz znowu ciepłe dni, znowu krostki dają o sobie znać bardzo mocno i tak się zastanawiam czy nie znacie jakiegoś balsamu z podobnym składem...byleby nie opalał bo boje się tych plamek ale ramiona po nim wyglądały naprawde zdrowo
skopiuje z KWC jego skład, z tego co pamietam on na drugim miejscu miał jakiś kwas, tylko że opakowania juz nie mam i nie pamietam jaki to byl a po opisie z KWC nie umiem dojść bo się na tym zupełnie nie znam
Skład: /do jasnej i normalnej karnacji/ Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Dihydroxyacetone, Glycol Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Stearamide AMP, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Squalane, Polysorbate 60, Erythrulose, Potato Starch Modified, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitan Isostearate, Caramel, Maltodextrin, Citric Acid, Disodium EDTA, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Dilauryl Thiodipropionate, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 16255, CI 47005
Gdybyście mogły powiedzieć mi czy on ma ten kwas...i jaki, i czy znacie jakieś podobne balsamy ale nie z samoopalaczem to bylabym bardzo wdzięczna
|