![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: próbki, kosmetyki, torebki itp
coś za miniatury prada i euphoria? i ewentualnie mini lirene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za miniaturki Euphorii i Prady?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za euphoria Calvin Klein miniatura ( oryginał na 100% z perfumerii) oddam wiele
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Nic
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Tu też nic ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Może uda nam się zamiankę zrobić? Jak za dużo chcę to może dobierzesz coś u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za miniaturki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Podobają mi sie prawie wszystkie próbki i miniaturki
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za MaxMara miniatura zapachu 5ml EDP (oryginał na 100% z perfumerii)
4, Prada miniatura zapachu (oryginał na 100% z perfumerii) 5, euphoria Calvin Klein miniatura ( oryginał na 100% z perfumerii) astor 16h mineral match nr.003 podkład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
euphoria Calvin Klein miniatura ( oryginał na 100% z perfumerii)
Coś u mnie? ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobają mi się cienie z sephora i te szare podwójne? Jakoś się dogadamy na wymiankę?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za propozycję. Dziewczyny dajcie znać czy się chcecie wymienić na to co napisałam pod waszymi propozycjami.
Zrobiłam dokładkę więc.... Chętni?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
scrub do stóp z arbuzem (raz użyte jest z 95%)
A mi jeszcze nie odpisałaś.. ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Oprócz próbek masz tylko pełnowartościowy ten żel pod prysznic??
Nie chcę próbek, mogę dać nawet wszystkie swoje za pełnowartościowy produkt. ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Wiadomość dla Nicole oczywiscie ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Mogę również wymienić się za książki do czytania dla dzieci albo zabawki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
pędzle zostały już dawno wymienione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
To jest cien Astora, jeszcze sporo go zostalo większy ubytek ma ten jasny, ubytek raczej widac na fotce, u Ciebie spodobały mi sie jeszcze te kosmetyki
krem intensywnie zmiękczający stopy zostało ok 90% złuszczający peeling do stóp zostało z 80% clinique róż z lusterkiem (kilka razy użyte ale na prawdę minimalny ślad zużycia) oddam bez pędzla nr 107 sunset glow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
Czyli chcesz to:
MaxMara miniatura zapachu 5ml EDP (oryginał na 100% z perfumerii) 4, Prada miniatura zapachu (oryginał na 100% z perfumerii) 5, euphoria Calvin Klein miniatura ( oryginał na 100% z perfumerii) astor 16h mineral match nr.003 podkład krem intensywnie zmiękczający stopy zostało ok 90% złuszczający peeling do stóp zostało z 80% clinique róż z lusterkiem (kilka razy użyte ale na prawdę minimalny ślad zużycia) oddam bez pędzla nr 107 sunset glow A ja bym chciała to: cienie poczwórne sephora cienie podwójne szare może tą palete? Musiałabyś z czegoś zrezygnować bo by mi się trochę nie opłacało. Czekam na odpowiedź. ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Wiadomość dla Anitka11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A ta prada to jaki zapach tzn. nazwa zapachu?
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- i max mara |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
1, odżywczy krem do stóp z kofeiną zostało ok. 80% 4, lawendowa maseczka do stóp z glinką (raz użyte więc jest jakieś 90%) Co Ty na to ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi pasuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
max mara woda perfumowana ta brązowa czy bardziej brązowozłota. To jest chyba ten pierwszy zapach, który wyszedł Ale na 100% nie jestem pewna. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- i PROSZĘ ZRÓB MI REZERWACJĘ NA TE TRZY RZECZY, JA CI PÓKI CO ZROBIĘ NA WSZYSTKIE KTÓRE CI SIĘ PODOBAJĄ A JAK SIĘ ZASTANOWISZ TO DAJ ZNAĆ. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Miałam sporą dokładkę, możesz do mnie zajrzeć
![]() Nadal interesuje mnie scrub do stóp z arbuzem (raz użyte jest z 95%) ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ok, rzeczy rezerwuje, na pewno moge zrezygnowac z peelingu, a jesli chodzi o perfumy to jeszcze chwilke sie zastanowie
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- o i może bez prady, co Ty na to? ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Kurcze jeszcze spodobały mi sie u Ciebie w wątku 2, Versace bright cristal edt - nówka z kartonikiem SEPHORA: 1, mleczko do ciała (blackberry red currant)- zostało jakieś 60% ze 150ml Zastanawiam sie jakich ksiazek szukasz dla dzieci, bo cos moze bym u siebie znalazła, ale raczej to stare ksiazeczki, czy takie tez Cie interesuja? W wątku na razie mam tylko takie, ale jeszcze poszukam w razie czego Przygody króla Gucia i króla Maciusia, Ewa Ostrowska 5. Oto minojska baśń Krety, Jadwiga Żylińska 6. Jeszcze o Paddingtonie, Michael Bond 7. Paddington daje sobie rade, Michael Bond Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2009-05-12 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Szukam książeczek dla najmłodszych dzieci.
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Możesz przesłać zdjęcie tego? sampel EDM - Sparkle Beige (sypki rozświetlający) - 100% |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
To jest cos takiego tylko ja mam inna okladke
http://www.empik.com/jeszcze-o-paddi...FZpM5Qode1d6bg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zdjęcie w słoiczku bo takie na skórze to może nie wyjdzie dobrze i nie będzie widać jak to wygląda w rzeczywistości. Dzięki z góry. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
Rozumiem, książka wydaje się być fajną ale mam córkę 10-miesięczną i po 2 minutach czytania znudziłaby się. Szukam czegoś bardziej dla maluchów. W grubej okładce, którą będzie mogła brać do buzi, sztywnymi kartkami, których się nie da potargać, mogą być też plastikowe czy też gumowe, foliowe itd. ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Zrobiłam Ci póki co rezerwację na: 5, euphoria Calvin Klein miniatura ( oryginał na 100% z perfumerii) astor 16h mineral match nr.003 podkład MaxMara miniatura zapachu 5ml EDP (oryginał na 100% z perfumerii) krem intensywnie zmiękczający stopy zostało ok 90% clinique róż z lusterkiem (kilka razy użyte ale na prawdę minimalny ślad zużycia) oddam bez pędzla nr 107 sunset glow 2, Versace bright cristal edt - nówka z kartonikiem SEPHORA: 1, mleczko do ciała (blackberry red currant)- zostało jakieś 60% ze 150ml Napisz jaka jest wartość cenowa tej palety? Bo za te książki jak już napisałam podziękować muszę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.