|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Witam. Będę tutaj umieszczać moje makijaże. Na początek będą to makijaże, które widać na zdjęciach. Postaram się dorwać aparat i robić lepsze zdjęcia makijaży
![]() ![]() ![]() 1) Makijaż imprezowy dla Koleżanki ![]() ![]() ![]() 2) Makijaż mój prywatny. Srebrny, z wyciągnięta kreską. Policzki róż Inglot. Na jakiekolwiek pytania na temat kosmetyków odpowiem szybko ![]() 3) Znów Agnieszka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Rock, honor, ojczyzna ![]() Edytowane przez eweska Czas edycji: 2009-05-13 o 23:08 Powód: Post pod postem, proszę korzystać z opcji edycja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moje makijaże, moje wariacje, moje starania!! :)
świetnie cieniujesz! dodałabym nieco więcej rozświetlenia w wewnętrzny kącik oka koleżanki
![]() te zielone kolorki superrr ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
piersze zdjęcia te kolorki zieleni są śliczne jak dla mnie. ale u Ciebie obrysowane oko to tak jakśniutkich włosów nio jakoś mi nie podoba się.za bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja się zgadzam super cieniujesz i masz chyba spore wyczucie koloru a to duża zaleta... Odwiedzaj nas częściej.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witaj na MM
![]() chetnie bedę podglądać Twój watek, cosik czuje że będzie co oglądać i dziś już jest. Masz naprawdę świetna technike cieniowania - a to bardzo duża sztuka - klaniam sie niziutko, poza tym jak juz dziewczyny napisaly - wyczucie koloru, a propo pani Kleczkowskiej ![]() ![]() Fioleciki tez bardzo mi się podobają, tylko brakuje otwartego oczka - nie wiadomo czy cienie sa dobrze wyciagniete do gory - ale przy Twojej raczce i technice to wierze na słowo ze jest oki ![]() czekam z niecierpliwoscia na kolejne mejkapki od Ciebie ![]() ps. lepiej dodawaj liste kosmetykow jakie uzylas do makijazu, zeby nie zeźlić modków naszych ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne cieniowanie, w tym pierwszym tez bym cos z dołem poprawiła, ale jest i tak super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ok Dziewczyny
![]() ![]() Kosmetyki przeze mnie używane do makijaży: Paletka Inglot Cienie Tusz Wonder Oriflame (daje piękny efekt moich rzęs, chociaż one nie są wymagające) Eyeliner Oriflame Kulki rozświetlające Avon Do mojego makijażu zostały jeszcze użyte cienie w kulkach Oriflame srebrne z serii Giordani Gold, pyłek rozświetlający Pierre Rene (za 5,90zl ma w sobie dużo brokatu makijaż nim wykonany jest piękny! na impreze, a w słońcu przepięknie się mieni ) Ps. Zdjęcia moich cieni z paletek są z błyskiem i bez dla porównania ile w nich drobinek ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzisiejszy makijaż. Nudny, prosty, bez polotu. Włosy są drugiej kategorii bo czekają na farbowanie jeszcze dziś(jak się w końcu zdecyduje na radykalną zmiane)
![]() ![]() Ps. Perełki Oriflame również były wymodelowane na buzi a teraz patrze, że nie widać tego hmm.. Musze się polubić z aparatem ![]() Zapomniałam dodać żebyście moich brwi nie oceniały bo studiuje kosmetologie i co chwile są regulowane, robione henną więc wyglądają jak wyglądaja. Swoje mam troche jaśniejsze. Teraz mam tak ciemne po tych wszytkich zabiegach a niestety nie moge się sprzeciwić :P
![]() Rock, honor, ojczyzna ![]() Edytowane przez Szizi Czas edycji: 2009-05-15 o 15:54 Powód: Brwi :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Crazy turtle lady
|
FAjne make up'y
![]() ![]() ![]() ![]() Na ostatniej fotce niezły błyszczyk widzę ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Chyba masz rację. Chociaż wolałabym dodawać w jednym temacie, ale widze, że z Wami nie ma wyjścia...
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Już niedługo dorwę moje Dziewczyny z mieszkania. Sesja niedługo pełno zaliczeń więc w chwili odstresowania się będę mogła je malować
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Kochana też bym chciała mieć taką burze hormonów
![]() ![]() makijazyk bardzo ladny, takie delikatny , ślicznie podkreślający Twoją urodę ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Super cieniowanie i urzekl mnie o to ten fioletowy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1242252425
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.