|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dylemat przyszłej druhny ;-)
Za parę tygodni za mąż wychodzi moja młodsza siostra i mam zaszczyt być jej druhną
![]() Dwa - nie wiem jaki makjiaż, mam jasną skórę, ciemnozielone oczy i ciemne brązowe włosy, jakies pomysły? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dylemat przyszłej druhny ;-)
to w końcu to co wkleiłaś to jest ta sukienka czy nie ta?
może po prostu zrób zdjęcie i wklej.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Krój sukienki nie ma znaczenia, wazny jest kolor/wzór i ten jest widoczny na zdjęciu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
a moim zdaniem krój też ma znaczenie-w zależności od tego czy fason jest prosty, elegancki, dziewczęcy, romantyczny itp robimy inny makijaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oczywiscie ze kroj ma znaczenie, i tu nie chodzi o sam makijaz, ale rowniez dodatki np:
jezeli sukienka ma kokarde na biuscie (tj ta w załaczniku) to juz niekoniecznie trzeba załozyc naszyjnik, ale jezeli jest gładka, odcieta (bez ramiaczek) to juz powinno sie, zeby tak "goło" nie wygladac. Zrob jej zdjecie i dodaj, albo opisz dokładnie. Ma ramiaczka czy nie? Ma kokarde czy nie? Dół jest na halce, ale szeroki bardzo, czy nie? itp. Najlepiej ubierz ta sukienke i zrob sobie zdjecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() ![]() Jestem raczej nieduża, rozm. 34, więc nie chcę by dodatki mnie przytłoczyły. Właściwie jedyna rada jakiej oczekuję, to czy buty/torebka/itp moga być czarne, czy lepiej jasne. Plus ewentualnie jakiś pomysł na makijaż. ps. krój sukienki w załączniku, wybaczcie proporcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
skoro materia jest wzorzysty a Ty nie jesteś wysoka to nie szalej z dodatkami, makijaż tez raczej stonowany a nie pstrokaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sukienka jest w kolorowe rozowo-fioletowe wzrory/kwiaty tak?
Wiecz czarne buty i mala czarna torebka do reki (kopoertowka) beda pasowac. Z jasnymi moze byc mdło. Polecałabym (tak jak zreszta sama sugerujesz) czarna branzoletke i tego koloru kolczyki albo małe, albo lekko wiszace (ale nie za długie). Z makijazem tez postapiłabym bardziej minimalistycznie, sugeruje kreska eyelinerem i kolor na usta (niekoniecznie czerwony). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.