|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Maybeliline wonder finish
witam
![]() Błagam o szybką odpowiedz, gdyz moze to smieszne ale jestem zalamana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maybeliline wonder finish
chyba na allegro jeszcze jest wiec mozesz sobie zamowic
![]() ja bym ci polecila Maybelline, Superstay Silky Foundation (Dwufazowy podkład) uzywam i jest idealny gdy masz cos do ukrycia, a chcesz wygladac naturalnie i ladnie do tego sprawdza sie przy suchej skorze
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzieki za odpowiedz i rade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja uzywalam Ivory i byl mega za ciemny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
pomocy !!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
teraz ten podklad co ci polecilam ma w palecie fawn i jeszcze jeden chyba ejszcze ciemniejszy
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym polecała zawsze sprawdzić też w zakończonych aukcjach na allegro. Np. tu:
http://www.allegro.pl/item595300252_...h_fawn_40.html Sprzedawca miał odcień Fawn i sprzedał tylko jeden z pięciu. Zapytaj, może jeszcze je ma i będziesz mogła je kupić ![]() Ja zawsze sprawdzam też zakończone, bo można zobaczyć, czy dany przedmiot był na allegro i czy ewentualnie nie został kupiony. Edytowane przez v-x-n Czas edycji: 2009-05-23 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
hej rozumiem twoją strate, wonder był rzeczywiscie świetnym produtem ja sama przerzuciłam się na creme puff max factor i matt muss maybelline wiem,co napewno cię nie zawiedzie-vichy dremablend
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hehe ja tez bylam zwolenniczka Wondera. W planach mam zakup Revlona Colorstay bo ma bardzo dobre opinie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.