|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
oryginalna 18 !?
Wizazanki licze na wasza pomoc
![]() Za 2 miesiace mam swoje 18 urodziny chce zorganizowac impreze ale taka hmmm niezapomniana bywalam na wielu imprezach lepszych gorszych ta ostatnia byla w stylu hawajskim byly naszyjniki kwiaty palemki i te sprawy tez chcialam cos takiego ale no nie wypada mi juz teraz takowej zorganizowac macie jakies pomysly licze na wasza kreatywnosc ;* |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: oryginalna 18 !?
Polecam oglądanie sweet sixteen na mtv może tam znajdziesz jakis pomysl ktory ciebie zainspiruje
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: oryginalna 18 !?
Ja byłam na imprezie w stylu Obciach party =) i było naprawde śmiesznie
Czyli w naszym ubiorze miało nic do siebie nie pasować czyli np jakieś getry w truskawki, pod spodem jakies czerwone rajstopy, na góre jakaś bluzka powiedzmy w panterke na to jakaś militarna kamizelka, albo w paski. Kolorowe bransoletki, każdy paznokieć w innym kolorze, mocny kolorowy makijaż. No przeróżne rzeczy, pomieszane style sportowo-elegancko-letnio-zimowo. Hehe bardzo fajna impreza.Teraz na być też impreza w stylu Bollywood Ludzie też robią w stylu lat 60 czy 30 czy jakiś tam ja sie tam nie znam. Ja też chciałam zrobić impreze o temacie ymm.. grzecznie mówiąc.. prostytutki i alfonsi Ale to lepiej po takiej imprezie nie wracać po nocy do domu No generalnie dużo jest pomysłów;p
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-05-26 o 21:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

Czyli w naszym ubiorze miało nic do siebie nie pasować czyli np jakieś getry w truskawki, pod spodem jakies czerwone rajstopy, na góre jakaś bluzka powiedzmy w panterke na to jakaś militarna kamizelka, albo w paski. Kolorowe bransoletki, każdy paznokieć w innym kolorze, mocny kolorowy makijaż. No przeróżne rzeczy, pomieszane style sportowo-elegancko-letnio-zimowo. Hehe bardzo fajna impreza.