|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Poszukuję modelki z Poznania
Hej Dziewczyny!!Niewiem czy pisze to we wlasciwym miejscu ale sadze ze ta czesc forum bedzie najodpowiedniejsza.
12 czerwca br (piatek) mam egzamin w szkole makijazu Profesjonalnego, wizazu i stylizacji Anity Folaron w Skorzewie na obrzezach Poznania. Poszukuje dziewczyny ktora moglaby byc moja modelka na obrone pracy. Mam juz przygotowana stylizacje postaci oraz makijaz a takze fryzure.Do wykonania mojej wizji potzrebna jest mi dziewczyna o rozmiarze okolo 38 na tyle jest sukienka, zgrabna, z dlugimi czarnymi wlosami i brazowymi lub niebieskimi oczami. Jezeli ktos bylby zainteresowany musze zaznaczyc ze bede potzrebowala modelki na caly piatek 12tego oraz w tym samym tygodniu na jakies 2 popoludnia aby spotkac sie i dopasowac wszystko,dlatego prosze o kontakt jedynie dziewczyny dyspozycyjne. Nie mam nic do zaoferowania w zamian, ale mysle ze samo uczestnictwo w takim przedsiewzieciu, przyjrzenie sie pracy wizazyty z bliska bedzie ciekawym doswiadczeniem oczywiscie dla zainteresowanych osob. Zdjecia z mini sesji robionej po zrobieniu stylizacji zostana zamieszczone na stronie internetowej szkoly, a w grudniu jest okazja zeby wystapic w tej samej stylizacji na wybiegu Izby Rzemieslniczej na pokazie prac absolwentow. Osoby zainteresowane prosze o kontakt na maila lidekru@wp.pl Konieczne bedzie przeslanie zdjecia.Pozdrawiam Was Dziewczyny!!!!Odezwijcie sie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.