|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
the sims 3, zadziała ?
witam.
Chcę kupić siostrze prezent na 11 urodziny- gre the sims 3 ale nie wiem czy jej zadziała. A chcę uniknąć tego, że jak jej nie zadziała to będzie przesiadywała i grała na moim kompie ;p sam kupowałem jej laptopa na komunie więc wiem jakiego ma ;p procesor- intel core due pamięć- 2GB Vista home premium karta graficzna- Intel....... i o to najbardziej się martwie;/ sims 2 ze wszystkimi dodatkami.... działają bardzo dobrze.... Dodam jeszcze że laptop to toshiba satellite a200 z góry dzięki za odpowiedzi ![]()
Ludzie potrzebują wielu rzeczy, aby poczuć, że żyją -Rodziny. Miłości. Seksu. -Ale tak naprawdę potrzebujemy tylko jednej rzeczy. By rzeczywiście żyć, potrzebujemy bijącego serca. -Bo kiedy jest ono zagrożone. Działamy w dwojaki sposób -Uciekamy... albo Atakujemy Walcz albo uciekaj -To instynkt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: the sims 3, zadziała ?
Hej!
Wydaje mi sie ze powinno byc wszystko w porzadku, chociaz... moze jej troche przycinac. to skopiowalam z jakiejs strony internetowej... Laptop z systemem Windows Vista: Vista (Service Pack 1) Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ Pamięć RAM: 2 GB Grafika: GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600 ze 128 MB ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Powinno spoko chodzić,lecz może nie na najwyższych detalach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
wymagania sprzętowe: Pentium 4 2.4 GHz, 1.5 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 6.1 GB HDD, Windows XP SP2/Vista SP1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.