|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problemy na wakacjach, rezerwacje
Witam wszystkich!! Sluchajcie mam pytanie, moja siostra byla rok temu na slowacji i nawet nie rezerwowala zafnego domku ni nic, poprosyu stali ludzie i czekali az przyjada przyjezdni i zaczepia ich i zaproponuja nocleg!! CZY W POLSKICH GORACH JEST TAK SAMO? Czy ktos sie z tym spotkal? Czy jednak trzeba rezerwacje miec??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomozcie !!!
W Zakopanem w okolicy dworca jest dużo górali którzy zapraszają do swoich kwater, albo nawet stoją z Napisami "WOLNE POKOJE" myślę że nie będzie problemu. a kiedy chcesz jechać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no własnie chciałam jechac teraz, znaczy na Sylwestra, a juz wszytske pokoje są zarezerwowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Może być ciężko znaleźć wolną kwatrę w tym czasie. Może Ci się uda. Proponuje wejść na tronę powiatu Zakopane i tak na pewn coś będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie martw sie Niunia i tak pojedziemy i cos sobie znajdziemy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
heheheh oby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Pomocy
Witam,mam pytanie czy ktos ma może jakieś namiary na hotele lub kwatery w miejscowości Zagrzeb w Chorwacji, w jakiejś przyzwoitej cenie,bo jadę na wystawe psów i trochę sie zgapiłam i niestety nie mogę nic taniego dostać sama drożyzna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
pomocy
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,
Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2010-08-29 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
pomocy! problem z powrotem do domu :(
Witam wszystkie panie. Otóż mam pewien problem z powrotem do Polski z Niemiec a nie mogę nigdzie znaleźć rozwiązania tego problemu.
Na wczoraj miałam zamówionego busa, jednak bardzo odważny pan nie dość, że się nie pojawił to nawet mnie o tym nie poinformował, a telefonu nie odbierał. Zależy mi żeby wyjechać jak najszybciej a do firm przewozowych busami już się zraziłam więc znalazłam autobus. Przewoźnikiem jest Sindbad. I tu się zaczyna mój problem. Chciałam zamówić bilet przez internet bo z jęz. niemieckim średnio sobie radzę i nie wiem nawet gdzie szukać biura podróży. Ale w regulaminie Sindbada znalazłam wzmiankę że bilet trzeba wydrukować a ja tu nie posiadam drukarki! ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dot.: pomocy! problem z powrotem do domu :(
nie mam pojęcia, ale współczuję.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomocy! problem z powrotem do domu :(
A z jakiego miasta? Bo moze ci taniej bedzie koleją
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]()
Do wszystkich ludzi, chcących zrobić coś niecodziennego!
![]() Wraz z dziećmi będącymi pod opieką organizacji, w której jestem wolontariuszką, chcemy stworzyć „pocztówkową mapę świata”. Bo oglądanie kartek z pięknych miejsc, to najtańszy sposób na podróżowanie! ![]() W związku z tym, chętnie przyjmiemy każdą pocztówkę, którą zechcecie do nas wysłać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adres naszej organizacji: Child Development Fundation 1R. Melikyan Street Malatia-Sebastia, Yerevan 0065 Armenia Koszt znaczka priorytetowego z Polski do Armenii to 3 zł, a normalnego ok. 2.40 zł . Zachęcam Was także do dzielenia się tą informacją ze znajomymi – im więcej kartek, tym większa frajda dla dzieci! Zwłaszcza jeśli macie również znajomych, mieszkających w innych krajach niż nasza Ojczyzna! ![]() Z góry dziękuję wszystkim, którzy zechcą poświęcić dla nas swój czas i pieniądze! ![]() Powoli rusza już pocztówkowy blog, na którym umieszczamy zdjęcia otrzymanych kartek -> http://wmmop.blogspot.com/ ![]() PS Będziemy bardzo szczęśliwi, jeśli uda nam się też otrzymać kartki od innych dzieci. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomóż podróżować dzieciom z Armenii! :)
Postaram się coś posłać, niekoniecznie z miejsca zamieszkania. Kiedyś przesyłałam kartki moim przyjaciółkom, ale później jakoś samo tak wyszło, że przesyłamy sobie rzadko takie pozdrowienia. Fajnie znów będzie napisać list
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Podróżniczka
|
Dot.: Pomóż podróżować dzieciom z Armenii! :)
Bardzo fajna inicjatywa. Postaram sie coś wysłać od siebie
![]() Podałam również dalej do znajomych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Pomocy !
Hey. Mam pytanie . Chciała bym wyjechać z chłopakiem na ferie ale boje się że będzie problem z noclegiem, ponieważ nie mam skończonych 16 lat kończę dopiero w Lutym a on ma 19 . Rodzice wyrazili zgodę tylko boję się że pojadę tam a będzie problem z noclegiem. Co o tym sądzicie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy !
Nie powinno być problemu, jeśli on jest pełnoletni to teoretycznie będziesz pod jego "opieką". Jeśli oboje byście byli przed 18-stką to byłby problem, ale w tym przypadku nie musisz się chyba martwić
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.