|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak zrobić wianek na świecę na stół sali weselnej ? POMOCY!
Cześć ,
tak jak w temacie. 17 października wychodzę za mąż i dekoracja sali mojej i TŻ została do wykonania samemu. Szukam dekoracji, inspiracji i już powoli wiem jak chce by to wszystko wyglądało. Tak jak w załączniku planuję wykonać coś takiego ze sztucznych kwiatków tylko jak to zrobić. Pomóżcie ![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-06-03 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak zrobić wianek na świecę na stół sali weselnej ? POMOCY!
Ja bym to zrobiła na gąbce oasis np. Wydrążyłabym dołek na świeczkę i powpinałabym kwiaty i liście
![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja osobiście wykorzystała bym gąbkę w formie obręczy i powbijała ŻYWE kwiatki bo nienawidzę sztucznych ale to już kwestia gustu i funduszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
też tak myślę o tej gąbce,ale jeśli mialby być prawdziwe kwiaty to muszę mieć jakąś podstawkę
![]() mam jeszcze inną koncpecję na 3 świeczki i wtedy bez dekoracji np takiej jak ta zielona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Są dwa rodzaje takiej gąbki - do suszonych i do żywych kwiatów i nie będziesz musiała dawać żadnej podstawki pod nią
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.