|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Liptowski Mikulasz
Witam
Chciałabym poradzic się odnosnie wyjazdu na Słowacje do miasta Liptowski Mikulasz i okolic , był ktoś , warto się wybrac?? a może ktos jechał z południowo- wschodniej Polski , chodzi mi o to jak najlepiej dojechac do tego tego Mikulasza ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Liptowski Mikulasz
Wybrać się warto a jeśli chodzi o drogę to interesuje mnie to zazwyczaj tyle żeby były ładne widoki
![]() A tam na miejscu hmmm fajne imprezki, super ten aquapark i jaskinia lodowa czy coś takiego ![]() Ogólnie z wyjazdu najbardziej zapamiętałam pyszne drinki ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Zaciekawiły mnie te widoczki o których piszesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niestety nie mam pojęcia. Ja ogólnie nie przywiązuje wagi do trasy a jeszcze to było jakieś 5 lat temu także w tym temacie na pewno nic nie pomogę
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
warto zahaczyć o ciąg demianowskich jaskiń, mając na uwadze godziny otwarcia obiektu
http://www.slovakia.travel/entitaview.aspx?l=5&idp=2522 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nie depcze krokusów
|
Jaskinia Slobody jest przepiękna! Koniecznie się do niej wybierz, nie pożałujesz! W długaśnej kolejce za biletami spotkasz prawie samych Polaków, po prostu u nas takiego cuda nie ma...
Izka - skąd jedziesz? Południowy-wschód to dość rozległa kraina ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za to info ,utwierdzasz mnie w tym o czym myślałam od początku , czyli ,ze lepiej od razu przekroczyc granice niż zjadać nerwy na naszych wspaniałych drogach
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- a w jakie regiony Słowacji się kierowałaś?? pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Nie depcze krokusów
|
No widzisz, a ja jestem z samego Przemyśla
![]() Dla mnie urlopowo istnieją tylko Tatry, więc zapuszczam się w okolice Mikulasza, Żaru, Popradu czy Słowackiego Raju.
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
No to zapytam o jeszcze jedno, jak szukasz noclegów, jeździsz w ciemno, na żywioł jak to się mówi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nie depcze krokusów
|
Wolę wcześniej. Trochę się przejechałam w ubiegłym roku na szukaniu na żywioł, kończąc na jakiejś zabitej dechami wiosce
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę warto!
Piękne widoki, aquaparki, jaskinie (jak ktoś już wspomniał - lodowa jest piękna). Polecam. ![]() Ja jechałam w ciemno i wolne miejsca były b. ładnym pensjonacie (dopiero za którymś tam podejściem bo wszędzie były miejsca zajęte)
Mother Tell your children not to walk my way Tell your children not to hear my words Edytowane przez boinnenazwybylyzajete Czas edycji: 2009-06-11 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Warto bardzo - w okolicy góry i gorące źródła, droga malownicza, a ceny przystępne, kuchnia smaczna, ludzie mili
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.