|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Doszkalanie
Interesuje mnie czy któraś z Was prowadzi doszkalania. Głównie interesują mnie okolice Olsztyna, ale inne dziewczyny pewnie też chętnie by skorzystały.
Ja robiłam kurs z Perfect Lady... Bardzo żałuję, bo wydałam dużo pieniędzy, instruktorka była niekompetentna do szczytu możliwości, a produkty też nie są zachwycające. Nigdy nie robiłam sobie wcześniej pazurków, od razu poszłam na kurs, żeby wiedzieć co i jak, ale wszystko czego dowiedziałam się na kursie wyczytałam wcześniej w internecie. Bardzo chciałabym nauczyć się robić naprawdę ładne pazurki. Wiem, że trzeba dojść do wprawy, ale jak mam do niej dojść, jeśli nie będę miała komu ich robić? Dlatego pytam Was, profesjonalistek, o doszkalanie w tej dziedzinie. Chodzi mi o żel i akryl. Jestem prawie rok po kursie, wiem, że to niewiele, ale coraz lepiej mi to wychodzi i chciałabym umieć więcej. Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam, H.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doszkalanie
Kurs doszkalający jest prowadzony napewno w Pruszczu Gdańskim. Jest on refundowany przez Unię Europejską. Jest zupełnie darmowy.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
A gdzie muszę się zgłosić, chcąc doszkalać się przy pomocy funduszu z Unii? Bardzo my mi to pomogło. Byłabym wdzięczna za informacje.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jestem z Olsztyna (raczej bylam) i kurs robilam u Ewy Kargetty w Mragowie. Mozna u niej zrobic kursy zarowno podstawowe jak i doszkalajace. Polecam. Mozesz wiecej o niej poczytac na forum Eurofashion.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:25 ---------- A u siebie w miejscowości dowiedz się czy Urząd Pracy nie organizuje takich kursów. Edytowane przez Vanessita Czas edycji: 2009-06-06 o 23:28 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
A czy orientujecie się czy takie kursy dokształcające odbywają się też w Częstochowie albo okolicach?
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.