|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
AQUOLINA - Próbki perfum.
Macie te cuda?
Zależy mi na 'odlewce'. Nie wiem jaki sobie wybrać, a w pobliżu nie ma perfumerii. Chciałam zamówić w internecie, jak już będę wiedziała co chcę. Nazwy strasznie kuszą ![]() W zamian mogę wysłać próbki ('odlewki') Meister Coiffeur, Farouka, Stapiza, Hair Force, L'Oreal, i tonerów La Rich'e, RefectoCila, i próbki (tym razem nie-odlewki) jakichś mazideł do twarzy (nie używam i nie wiem co to dokładniej ale jak ktoś będzie zainteresowany to odszukam). Zasady: Jest jedna: Pakuję wszystko bezpiecznie i wysyłam listem poleconym i tego samego oczekuję. Edytowane przez meshha Czas edycji: 2009-06-08 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||
Rozeznanie
|
Dot.: AQUOLINA - Próbki perfum.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Dobra, przejrzałam, interesuje mnie ostatecznie: Henna (farba do brwi i rzęs) RefectoCil (proszę, napisz, jakie masz kolory) Tigi Ego Boost Farouk Biosilk jedwab do włosów Aha, gdybyś mogła jeszcze napisać ile czego masz ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
RefectoCil - (15 ml) - mam wszystkie odcienie (eksperymenty
![]() Opakowanie otwarte z lutego/marca (ważność: 12 mies). Odcienie (wszystkie 9 które mam) możesz zobaczyć na stronie www.maiinahair.com w dziale jak dobrze pamiętam 'akcesoria kosmetyczne'. Jedwab FAROUK - 15 ml (nowy ale bez sreberka). Tigi Ego Boost - 40-50 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Interesowały by mnie odcienie brąz (link) i czerń (link), bardziej czerń, ale obie by się przydały ![]() A jak je oceniasz? Farbowały skórę, podrażniały, ciężko je było nałożyć (w końcu z jakiegoś powodu zaczęłaś chodzić do kosmetyczki ![]() Jedwab Farouk - ekstra ![]() Rozumiem, że z pierwotnej pojemności Ego Boost zostało 40-50ml, ale jaka była pierwotna pojemność?
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nakładały się ładnie
![]() Skórę miałam zafarbowaną tylko jak mi gdzieś skapło i zostało na dłużej. Farbowałam rzęsy i brwi. Nigdy nie miałam podrażnionej skóry. Dobra rada: jeśli zafarbujesz sobie skórę kup płyn do trwałej. Nasącz wacik (płynem, nie utrwalaczem!) i przetrzyj to miejsce. Tylko uważaj żeby nie dostał się do oczu. Zawsze w ten sposób zmywam wszystkie plamy jakie zostają na skórze, czy to po hennie (zawsze wybrudzę sobie ręce ![]() Do kosmetyczki zaczęłam chodzić z lenistwa ![]() ![]() Ego Boost było w buteleczce 200 ml (lub 250...taka różowa buteleczka z zieloną pompką). Buteleczkę ma siostra wraz z resztą...wzięłam sobie połowę żeby wypróbować ![]() Teraz znowu głowa ogolona, więc sobie odpuściłam odżywki... Aha...Ego Boost było kupione zimą (chyba w grudniu) więc ważności ma jeszcze z pół roku. ---------- Dopisano o 03:16 ---------- Poprzedni post napisano o 03:15 ---------- O taka buteleczka: http://www.wikidhair.co.uk/catalog/i...st-sml-400.png Jednak miała 200 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No i dzięki za radę ![]() Cytat:
Na pewno jestem zainteresowana jedwabiem Biosilk i czarną henną, Ego Boost tylko jeśli jest w oryginalnej butelce bo nie lubię odlewek ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
I co tam?
Wymieniamy się? ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.