|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
dream mousse liquid - nowość
Witam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Niestety nie jest dostępny w Polsce... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dream mousse liquid - nowość
Ooo, też w buteleczce? Możesz zapodać jakiegoś linka do niego?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tutaj znalazlam conieco:
http://www.musingsofamuse.com/2009/0...id-mousse.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
myślicie, że warto? ciekawe jak z matowaniem. na allegro kosztuje 38 zł plus pzresyłka...
http://www.maybelline.com/Product/Fa...id-mousse.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
nie wiem, pewnie jak na podklad maybelline przystało, będzie dobry, ja matt mousse w słoiczku uzywam juz 2 lata i nie wyobrazam sobie zmiany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tak się teraz zastanawiam, czy to nie jest przypadkiem ten sam produkt, tylko w Europie nazywany jest inaczej niż w Stanach. Dlaczego?
------>http://www.maybelline.com/Product/Face/Foundation.aspx tu jest tylko Mousse, gdyby był to inny produkt niż Satin, wkleiliby go ------> podkłady Loreal'a (a jak wiadomo Maybelline to marka Loreal'a) często mają inną nazwę u nas i w Stanach (patrz True Match- Perfect Match czy jakoś tam i Infaillible też jakoś inaczej) Także niestety, ale obawiam się, że to ten sam produkt ![]() Edytowane przez akisia Czas edycji: 2009-06-09 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Czyli sugerujesz, że które produkty są takie same? Bo juz się pogubiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sugeruję, że Dream Mousse Liquid to ten sam podkład, co Dream Satin Liquid, tylko w Stanach mu zmienili nazwę
![]() ![]() Poszukam jeszcze po necie jak będę miała czas, to dam znać w wątku, czy moją tezę należy obalić, czy zamienić w dogmat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ewkaw1986
|
Ja właśnie kupiłam go parę dni temu i jestem bardzo zadowolona. Kupiłam w odcieniu najjaśniejszym jaki był czyli ivory. Bardzo fajnie się nakłada, rzeczywiście jest jak mus, taki bardzo gładki i delikatny, wystarczają mi 3 przyciśnięcia do nałożenia. Jak na lato, jest idealny, bo jest lekki, szybko się wtapia w skórę i wygląda bardzo naturalnie.
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- A z matowaniem, to przy cerze mieszanej, całkiem się sprawdza, jedynie jak jest gorąco, to popołudniu muszę oprószyć twarz niewielką ilością pudru, jest w porządku! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.