|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
RÓŻÓWE PASEMKA Na Czarnych Włosach
Potrzebuję pomocy....
Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond... Ale mam zafarbowane na czarno... Chcialabym zrobic soebie pasemka Najbardziej białe, rozowe, fioletowe albo jakies inne jaskrawe..... Bardzo prosze o pomysly jak to zrobic ![]() Wiem ze jest to prawie niemozliwe ale... Niby jak oni to robia !? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: RÓŻÓWE PASEMKA Na Czarnych Włosach
Jakiś rok temu miałam różowe, później fioletowe, czasami niebieskie pasemko na czarnych włosach
![]() Musiałam rozjaśnić je do platynowego blondu, co bardzo niszczy włosy, do tego raczej nie ma trwałych farb w takich kolorach więc co kilka dni musiałam chociaż na 5 minut nakładać tą farbę, żeby odświeżyć kolor. Na szczęście nie niszczyła ona włosów, nie pamiętam jak się nazywała, ale była w takim plastikowym słoiczku, kolor był naprawdę intensywny, powiedziałabym, że nawet bardziej niż ma dziewczyna na zdjęciu ![]() Wszyscy mi doradzali żebym doczepiła sobie kolorowe pasemka, ja Tobie też to radzę, bo rozjaśnianie czarnych włosów do platyny naprawdę niszczy. Poza tym z tego co widzę ta dziewczyna na zdjęciu ma różowe włosy i chyba doczepiane (przedłużane) czarne i różowe pasemka. Na Twoim miejscu bym sobie doczepiła, bo pewnie po jakimś czasie Ci się znudzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
żeby zrobić sobie kolorowe pasemka najpierw musisz te pasemka jak najbardziej rozjaśnić a dopiero wtedy na rozjaśnione włosy nałożyć kolorową farbę. Jeśli zafarbujesz czarne włosy na kolorowo nic z tego nie wyjdzie.
Jednak bardziej polecam ci zakupienie kilku kolorowych pasemek z włosów naturalnych np. na allegro i doczepić do swoich. Nie niszczy sie tak włosów jak przy rozjaśnianiu no i zawsze można je wyjąć jak sie znudzą ![]() ewentualnie można pójść do fryzjera pofarbować, fryzjerka powinna wiedzieć jak to zrobić, chociaż nie w każdym salonie mają tego typu farby |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
możesz też doczepić sobie pare pasemekw wymarzonym kolorze na stałe lub kiedy tylko chcesz metodą clip on-in
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tak wiem o pasemkach na ringi.....
Nie wiem czy to u mnie wyjdzie bo zachcialo mi sie miec krotkie wlosy..... I teraz mam mniej wiecej takie ![]() Jak by to wygladalo gdybym kupila kilkanascie takich naturalnych pasemek i je skrocila do dlugosci moich wlosow..... ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.