|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prosze o porade..
Drogie wizażanki, chciałabym sie Was poradzić , gdyż w najbliższym czasie wybieram sie do fryzjera.. z zamiarem rozjasnienia wlosów o 1 lub 2 tony. Po przekalkulowaniu w kilka dni wiekszosci forum widze że wasze opinie są bardzo trafne co do fryzur i doboru kosmetyków ;]
Dlatego dodaje swoje zdjęcie i czekam na asze opinie, chcialabym uzyskać ładny blond jednak nie bardzo jaskrawy i rzucający sie w oczy, cos w deseń koloru avril lavigne - dołaczam zdjecie ofc ;] dodam tylko że mam 18 lat, i w pewnym sensie mam nadzieje ze ten blond troche by mnie odmłodził :P Licze na waszą pomoc, czy owy kolor by mi pasował? Pozdrawiam! ![]() Edytowane przez anq69 Czas edycji: 2009-06-13 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Prosze o porade..
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prosze o porade..
tak tak naturalny, ani razu jeszcze włosów nie narażałam na jakiekolwiek farbowania czy szamponetki. Jedynie od czasu do czasu prostownica lub lokówka
![]() ale ostatnio właśnie strasznie napaliłam sie na to , by rozjaśnić je chociaż o jeden ton, wydaje mi się że wyglądałabym lepiej.. jednak chciałabym się poradzić osób trzecich :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.