|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
plastyka brzucha
Mam takie pytanko. Otóż chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje i gdzie najlepiej wykonać plastykę brzucha? chodzi tylko o usunięcie nadmiary skóry po ciąży? Moja siostra po urodzeniu wróciła już do dawnej wagi ciała, niestety zostały jej cienkie fałdy samej skóry na brzuchu. Nie ma tam rozstępów ani cellulitu. Jak się ściągnie skórę na brzuchu to ładnie widać mięśnie, niestety siostra próbowała już wszystkiego i myślimy, że najlepsza będzie operacja. czy orientujecie się gdzie najlepiej taki zabieg wykonać i ile on kosztuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: plastyka brzucha
Cytat:
Witaj Z tego co piszesz, to rzeczywiście operacja moze sprawić że twój brzuch będzie po operacji wyglądać ładnie. Pewne jest wiele miejsc gdzie mozesz to zrobić, ale ja mogęci polecić dr Szymańskiego (widziałam jego prace i moja przyjaciółka też go chwali, ja będę robić u niego piersi). Dr przyjmuje w Medycynie Urody w Warszawie. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.