|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam chętnych na wspólne zakupy - koperty, folie bąbelkowe - bezpieczne perfumy
Witam
![]() koperty kartony worki z hermetycznym zamknięciem (takie jak sa wkładne próbki w Quality ;D ) ->Przykładowo - na poczcie płącę średnio 0,80 -1zł za kopertę. ->gdy próbka sie wyleje,to lepiej żeby wylała się do małego woreczka hermetycznego i w osttaeczności tak 'wyłubac' no i poza tym nie mamy całej paczki w tym zapachu. ->kartony -gdy wysyłamy szklane (flachy) -> ochronne taśmy bąblowe Czyli wszystko to, co ZABEZPIECZA PERFUMY w czasie wymian, wspólnych zakupów ![]() przykładowo: za koperte o rozm. 14 cm * 22 zapłacimy 0,40zl Za woreczek hermetyczny 1 sztuka 1 gr. Za karton o wym. 26(cm) * 18(cm) * 14(cm) 1,72 zł Folia pęcherzykkowata dł 1metr o szerokości 50cm (dł metr :P ) 0,47gr A za 10 metrów długości i szerokości pół metra 4,7 Przysyłka jest darmowa. (z tego co dokładniej wyczytałam) czy mój wątek ma w ogóle sens? Jeśli nie to skasujecie. Ale może jednak ![]() Chciałabym 200 takich torebeczek (hermetycznych) tj. 2zł Ok 50 kopert - 20zł I folię 10 metrów o szerokości pół metra za 4,7 (nie wiem po co mi aż tyle ![]() tj 27zł dodałam zdjęcia. Chętnie widze odbiory osobiste ![]() (szkoda tylko ze ta firma nie ma atomzierow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy - koperty, folie bąbelkowe - bezpieczne perfu
Ja bym była chętna na trochę folii bąbelkowej, woreczki hermetyczne i kąperty bąbelkowe (nie wiem czy są
![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy - koperty, folie bąbelkowe - bezpieczne perfu
no tak,ale moge zrobić trzy rzuty. Do Warszwy, Krakowa i jeszcze jakiegos miasta. Chyba, że każdy chce wysyłke
![]() jest jeden mały warunek aby zamowić folię bąbelkową trzeba kupic od razu całą rolkę tj 100 metrów dł i 50cm szerokości. Może znajdziemy aż tyle chętnych. Do tych małych woreczków zamykanych (hermetycznych) trzeba kupic 1000 sztuk. Ale ja wezmę z 300 bo każda fiolkę chce zamknać ![]() i cena to 0,4gr za sztukę. Są też wieksze koperty, ale po 0,67 gr, 0,85gr, 0,90.... kopert wezme z 50. Jeszcze musze spytac tego producenta czy to są białe-pocztowe koperty czy jakies inne |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja na pewno chcę woreczki - 200 np.
(albo i więcej bo mi przesyłka drożej wyjdzie niż zakup, a to takie frustrujące ![]() ![]() A koperty są po 0,4 gr czy 0,4 zł? ![]() Bąble też by się przydały ( zaraz synek by skorzystał, bo strasznie lubi strzelać z tych bąbelków ) |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
hehe, 40 gr :P Ale wiecie co, w sklepie za 60 gr o tych wymiarach można kupic.Więc opłaca się jak ktos bierze ze 100 sztuk. (100 sztuk za 40 gr -> 40zł, 100 sztuk za 60gr -> 60zł)
Ale te małe 'woreczki' do próbek by się przydały. Więc mysle,ze je mozna kupic. Chętne widzę że są. Ciekawa jestem tylko jak przytaszczą do mojego domu taka rolke 100metrowa ![]() A, są jeszcze 'pęcherzyki duże' ale jest droższa o 20zł i krótsza (50metrów) i wychodzi 13zł za 10 metrów. Szykujemy liste? Woreczki zamykane hermetycznie (1 sztuka 1 gr) Zamównieine musi wynosić 1000 (ew 2000 sztuk)
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie
![]() Czy można dołączyć ? tak bym potrzebowała około 200 sztuk woreczków - tylko ja jestem z Wrocławia i do Warszawy mi w najbliższym czasie nie po drodze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie ![]() To moge wysłać te woreczki,to będzie 5,7 wysylka. + 200 woreczków 2zł ![]() 7,7 ![]() Tez mnie denerwuje cena ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Woreczki zamykane hermetycznie (1 sztuka 1 gr) Zamównieine musi wynosić 1000 (ew 2000 sztuk)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() fakt, lekko frustrujące, ze sama wysyłka droższa ![]() ![]() może jak będzie lista na koperty to też coś sobie zamówię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
heh
![]() ![]() W Zielonej Górze można odebrać osobiście. Fajnie jakby ktoś się znalazł ![]() Bo nie jestem pewna co z tą wysyłka- za ile jest. Ale jak nawet -będzie nas ok 10 osób to 2zł policzymy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Piszę się na 5 metrów folii, 50 kopert i 100 woreczków na próbki.
Czy w Toruniu jest możliwe osobiste odebranie?
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn jesli znajdziesz kogos z Torunia to tak. Wysyłam wtedy do jednej osoby i cała grupa się spotyka i dzieli. tak chciałam zrobić. W takim razie robimy zamówienie u tej firmy? wysłałam już meila z zapytaniem o cene przesyłki i czy może maja w swojej ofercie atomziery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczegóły chyba później podamy.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
W TYM POŚCIE BĘDĄ CIĄGŁE AKTUALNOŚCI ZWIĄZANE Z ZAMÓWIENIAMI
Woreczki zamykane hermetycznie (1 sztuka 1 gr) Zamównieine musi wynosić 1000 (ew 2000 sztuk)
FOLIA BĄBELKOWA 100metrów (szerokość pół metra)
KOPERTY O WYMIARACH 140*225 mm 40groszy sztuka (Minimalne zamówienie to 200sztuk)
KARTONY (MINIMUM TO 50 SZTUK ) O WYMIARACH 260mm*180*140mm ) 1,72 sztuka
wróciłam do perfum ![]() sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-06-16 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
to ja może 10 metrów folii
a kartoników - 15 Ciekawe ile przesyłka za taką paczkę do paczek wyniesie...
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro zadzwonie do tej firmy i spytamco i jak (do 15 czynne) Kurcze a jak to dużo będzie ważyc i np zabulimy z 100 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Po ile oni mają większe koperty, takie jak C-13 i D-14 ( 20 x 28 )? I woreczkow chciałabym więcej jednak- może być 300 np. w porywach do 500 jakby sie dało - dużo zastosowań przyszlo mi do głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już odpowiadam: wymiary (kopert) przypominam aby zamówić kopery trzeba kupic od razu opakowanie całe. 200mm*275 100sztuk w opakowaniu za 67 zł (1 sztuka 40gr) 240mm*275mm 100sztuk w opakowaniu za 85Zł (1 sztuka 67gr) 240mm*350mm 100 sztuk w opakowaniu 90zł ( 1 sztuka 85gr) 260mm*350mm 100sztuk w opakowaniu 99zł ( 1 sztuka99gr) 320mm*455mm 50sztuk w opakowaniu 98zł ( 1 sztuka 1,96) 175*185* 100sztuk w opakowaniu za 61zł (1 sztuka 61gr) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
never say no to panda
|
Dziewczyny, pewnie tutaj trochę sabotuję Wasz wspólnozakupowy zamysł, ale naprawdę nie ma sensu najmniejszego stołować się w hurtowni
![]() na allegro jest pełno tego typu ofert, niekiedy nawet w niższych cenach, a na pewno nie trzeba aż tyle tego zamawiać i później jeszcze samemu rozsyłać po ludziskach. od siebie polecam tego oto pana: http://www.allegro.pl/show_user_auct...&change_view=1 (szczególnie koperty - bardzo dobry, mocny klej) zaopatrzyłam się u niego przed Demeterkami i jestem niesamowicie zadowolona - dodał do zamówienia dodatkowe koperty, nożyk tapicerski (czy jak się to tam zwie) - niby nic, a cieszy przesyłka i tak taniej nie wyjdzie, bo wymiary paczuch dużo zawyżą koszty ![]() ja zamówiłam ostatnio: 50m bąbli szer. 50cm (absoultnie nie kupujcie tych dużych bąbli, bo malutkie odlewki i próbki niewygodnie się w to to pakuje) 10 paczek po 10szt różniastych rozmiarowo kopert bąbelkowych 6szt taśmy pakowej 2 x po 100szt woreczków strunowych za wysyłkę kurierem zapłaciłam 20zł (więc biorąc pod uwagę wymiary paczuchy, to stosunkowo tanio - paczucha była mniej więcej 1,6m x 1m ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-06-16 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To może posłuchamy się Cbr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() woreczki hermetyczne - 100 sztuk folia bąbelkowa - 10 m
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
przysłka do 7kg 30zł
![]() A ten rulon 100metrowy może ważyć więcej. Poza tym trzeba policzyc wysyłke do Was. Nie wiem czy kupowanie w tej hurtownii to dobry pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że Cbr nam powiedziała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Baśku, z paru powodów muszę się wycofać ze wspólnych zakupów.
Sorry, pozdrawiam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.