Delia blond extreme - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-17, 08:17   #1
Halloweencorexxxx
Raczkowanie

GG do Halloweencorexxxx

Delia blond extreme

Hej moje włosy był czarne,przez pół roku nie farbowałam ale zrobiłam gównianym szamponem koloryzującym z Joanny co mi dłużej niż farba złazi.Od głowy mam mój naturalny ciemny bląd/bardzo jasny brąz/taki myszkowaty.
Noo i chcę sobie rozjaśnić niee wielkiee partie włosów i potem mieć białe,platynke.
I kupiłam DELIA BLOND EXTREME Z CERAMIDAMI czyli ten:
http://www.opinie.egospodarka.pl/zdj...-36940-big.jpg
Było napisane że do 6 tonów rozjaśnia.
I najprawdopodobniej w tym tygodniu będę robić sobie włosy.I chciałam poznać Wasze opinie na ten temat,ponieważ słyszałam złe .
Halloweencorexxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-17, 18:53   #2
eyo
Zakorzenienie

Dot.: Delia blond extreme

Cytat:
Napisane przez Halloweencorexxxx Pokaż wiadomość
Hej moje włosy był czarne,przez pół roku nie farbowałam ale zrobiłam gównianym szamponem koloryzującym z Joanny co mi dłużej niż farba złazi.Od głowy mam mój naturalny ciemny bląd/bardzo jasny brąz/taki myszkowaty.
Noo i chcę sobie rozjaśnić niee wielkiee partie włosów i potem mieć białe,platynke.
I kupiłam DELIA BLOND EXTREME Z CERAMIDAMI czyli ten:
http://www.opinie.egospodarka.pl/zdj...-36940-big.jpg
Było napisane że do 6 tonów rozjaśnia.
I najprawdopodobniej w tym tygodniu będę robić sobie włosy.I chciałam poznać Wasze opinie na ten temat,ponieważ słyszałam złe .
to po co to kupiłaś jak słyszałaś złe opinie ?!

ja jakoś nie mam zaufania do tej firmy przy koloryzacji

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-17, 19:17   #3
lutka21
Raczkowanie

ja tez sciagalam czarny... polowe wlosow mialam moje a polowe czarne ... nalozylam rozjasniacz do pasemek Joanny na polowe wlosow czyli TYLKO te czarne (musi pomoc kolezanka!) samemu to nierowno nalozysz farbe i wybieli ci twoje naturalne wlosy do platyny a czarne do pomaranczowo-czerwonego i bedzie zonk... <kolorowa glowa>... jak dojdziesz rozjasniaczem do rudego to całe wlosy pokryjesz jakims brazem... i bedzie ok. nie probój rozjasniac do blondu bo spalisz wlosy... chyba ze na 2-3 razy wciagu paru miesiecy...
lutka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-19, 14:43   #4
allegro 098767890
Raczkowanie

GG do allegro 098767890

a ja ci powiem tak dwa razy rozjasnialam z czarnego koloru. Za pierwszym razem jak wracalam do blondu platyny to robilam jak ty czyli farba palette, garnier itp. Mówią ze naskuteczniejsze sa farby Joanny te zwykle one sa tanie ale strasznie ponoc niszcza dlatego jej nie wzielam. Boze jak sie meczylam!!! Robilam pasemkami ale wygladalam jak marchewa wiecznie, moj kierownik nazywał mnie kurczakiem no to wyobraz sobie jak wygladalam
Za drugim razem jak rozjasnialam z czarnego bylo to pol roku temu bo cos mnie znowu tknelo i znowu stwierdzilam ze lepiej blon to rozjasnialam tez pasemkami jak wyzej ale kupilam na sprobowanie farbe http://www.drogeria-sklep.pl/product...blond-03-.html i jest fenomenalna!! to jest najlepszy nie niszczacy wlosy rozjasniacz. Tylko pamietaj jak sie zdecydujesz pasemkami bo tak najbezpieczniej to kup 2 farby bo ona jest tania ale jej jest w śroku malo. Ale moge ci ja polecic naprawde aktualnie mam juz prawie platyne dzieki tej wlasnie farbie a wloski tzn koncowki nie sa popalone gumowate.

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Ja robilam pasemka co 2,5 tygodnia. Powodzenia!!
allegro 098767890 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-20, 19:19   #5
mayaija
Przyczajenie

ja mam naturalny bardzo jasny blond,odbilo mi i przez dwa lata farbowalam na ciemne bracy mokke czekolade,ale dobijaly mnie blond odrosty i...wlasnie kupilam Delie blond extreme,nalozylam i po 5 minutach juz zciagala kolor.po 1szym razie mam rudy,ale nie marchewke.naprawde ladny.mysle ze jak bym zrobila jesze raz to wyszedlby sredni blond.
mayaija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości