|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie. |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Metamorfoza Natie- POMÓ¯CIE
Hej, po wakacjach idê do nowej szko³y w nowym mie¶cie wiêc chcia³abym zaprezentowaæ siê jak najlepiej,nie tak jak do tej pory-nieatrakcyjnie ;/ Jestem przy ko¶ci,ale stosuje diêtkê na której ju¿ sporo schud³am,staram siê æwiczyæ wiêc na pracê nad sylwetk± mam jeszcze 2 miesi±ce,ale ja nie o tym. Chcia³abym zmieniæ swoj± fryzurê,ale nie chce jaki¶ mega krótkich w³osów, napewno inn± grzywkê,bo tak szczerze to ja teraz jestem dos³ownie 'bez fryzury' mam takie co¶ co uk³ada sie jak che na moich w³osach. Farbowanie nie wchodzi w gre,kiedy¶ rozja¶ni³am i 3 lata czeka³am a¿ odro¶nie mój naturalny kolor
Chcia³abym siê dowiedzieæ jak powinnam siê malowaæ, mo¿e powinnam siê opaliæ? Zrobiæ co¶ z brwiami? NEED HELP ! do³±czam zdjecia twarzy robione w ostatnim tygodniu. CZEKAM NA WASZÊ PORADY,je¶li mieliby¶cie zdjêcie jakiej¶ fajnej fryzury,co uwa¿acie ¿e do mnie pasuje to te¿ bym bardzo prosi³a,poka¿e fryzjerowi![]() |
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
Dot.: Metamorfoza Natie- POMÓ¯CIE
Widze ze nikt nie odp.;/
Wiec bd pierwsza! Przede wszystkim wyreguluj brwi. Kosmetyczka bedzie wiedziec najlepiej jak to u Ciebie zrobic. A potem mozesz tylko depilowac odrastajace wloski i nie bedziesz musiala chodzic do kosmetyczki za kazdym razem ![]() Mozesz zaczac malowac rzesy. Maskara potrafi zdzialac cuda z kazdymi oczkami Polecam pogrubiajaca i wyt³uzajaca. Do zakrecenia rzas uzyj zalotki. Podklad raczej nie jest Ci potrzebny bo masz ³adna cere... Ale teraz sa wakacje! Lato Bierz sie do opalania! Nie chcesz chyba razic bladoscia w szkola Grzyke jak widac masz juz dluga, bo za oczy Ja bym ja na Twoim mjiejscu zaczesywala na bok (nie bedzie sie na poczatku ukladac...wiec zaraz po myciu zepnij ja spinka na bok.) Kolczyki nos takie ktore bd Cie upiekszac, ktore beda ozdoba Ktore beda pasowac do Twoich oczu.Zapusc paznokcie i je jakos ³adnie pomaluj. Wazne zeby byly delikatne.Nie szalej z czerwonym czy rozowym. (nie widac ich na zdjeciu ale warto to dodac )Przede wszystkim usmiech! Pamietaj o tym! I badz soba I napewno wszystko pojdzie dobrze! powodzenia!
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 763
|
Witaj
![]() Po prostu jeste¶ bardzo ³adna i nie potrzebujesz zmian. Bardzo dobrze Ci w niebieskim/b³êkitnym. Zaszalej trochê z kolorami, ró¿nymi dodatkami w wakacje. Moim zdaniem fryzurê masz ³adn± i pasuje do Ciebie. |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 774
|
Jeste¶ bardzo ³adna, ale chcesz pewnie jakiej¶ zmiany, wiêc proponujê, ¿eby¶ o¿ywi³a fryzurê, np. kolorowymi opaskami.
Mo¿e powinna¶ te¿ nadaæ objêto¶ci swoim w³osom. Mo¿esz opu¶ciæ g³owê i suszyæ w tej pozycji w³osy suszark±. A je¶li rzadko jej u¿ywasz lub nie chcesz z niej korzystaæ, mo¿e kup specjalne szampony. Na KWC jest ich sporo. Równie¿ z krótkimi w³osami ³adnie by¶ wygl±da³a. |
|
|
|
#5 |
|
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
Wiadomo¶ci: 81
|
to jest twój naturalny kolor? piêkny
ale fryzura potrzebuje poprawekprzede wszystkim wyreguluj brwi sama sie zdziwisz jaka to ró¿nica pó¼niej pozby³abym siê grzywki ( mog³aby¶ dodac zdjêcie z ods³oniêtym czo³em? ) do³±czam fotkêz pomys³em na fryzurê, ale w szysz³o¶ci bym zapuszcza³a
|
|
|
|
#6 |
|
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
Wiadomo¶ci: 81
|
zapomnia³am o zdj
|
|
Nowe w±tki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

Chcia³abym siê dowiedzieæ jak powinnam siê malowaæ, mo¿e powinnam siê opaliæ? Zrobiæ co¶ z brwiami? NEED HELP !
do³±czam zdjecia twarzy robione w ostatnim tygodniu. CZEKAM NA WASZÊ PORADY,je¶li mieliby¶cie zdjêcie jakiej¶ fajnej fryzury,co uwa¿acie ¿e do mnie pasuje to te¿ bym bardzo prosi³a,poka¿e fryzjerowi