|
|||||||
| Notka |
|
| Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
krwiak na stopie:(
Czesc
Nie znalazłam wątku o takim problemie, nie jestem tez pewna czy w dobrym miejscu o tym pisze ale zadne inne mi do głowy nie przychodzi wiec wybaczcie jesli sie pomyliłam Moj problem polega na tym ze robi mi sie krwiak na stopie i to juz 3 raz. Za pierwszym razem czułam jak mi cos rosnie pod stopa, dokladnie pod duzym palcem na tej "poduszce" i mnie bolało jak chodziłam, na drugi dzien zrobił mi sie wlasnie wylew podskórny... za drugim razem tak samo a to było jakies 2 tyg temu. Wczoraj byłam na spacerze i znowu czułam jak mi cos rosnie ale o dziwo nie ma jeszcze wylewu lecz jest taki guz i mnie boli czy ktos z was miał taki problem? Dodam ze byłam z tym u lekarza rodzinnego, nie chciał mi dac skierowania do chirurga;/ przepisano mi lioton do smarowania i 6 tabletek rutinoscorbinu dziennie... smarowałam i sie wchłoneło ale tabletek nie jadłam no bo wybaczcie jak czytałam to nei wolno tyle jesc byłam dzis znowu i dała mi skierowania na badanie krwi... Co o tym myslicie? Czy ktos z was miał taki problem? Bede wdzieczna za rady i pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: krwiak na stopie:(
hmm.... nigdy takiego czegoś nie mialam,ale bardzo bym się wkurzyła gdyby lekarz rodzinny nie dał mi skierowania na dalsze leczenie.Na twoim miejscu (gdyby te przepisane leki nie pomogły) pojechałabym do rodzinnego jeszcze raz i powiedzialabym ze leki nie pomogły.Jeżeli znowy nie dałby ci skierowania to pojechalabym na wizytę do chirurga prywatnie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
tak wlasnie zrobie, jutro pojde do chirurga prywatnie bo cała stopa mi spuchła, juz cos zaczyna sie wylewac, w ogole nie mam czucia
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce cię martwic, ale mojej baci cos takiego zrobiło sie pod dużym palcem na podeszwie i też była taka jakby chrosta a potem to peklo jak wrzód, poszła do dermatologa, przez 2 miechy ją leczył i nic, w końcu skierował ja do chirurga, ten wycioł kawałek i wysłał do badania i co wyszło ??? czerniak skóry !!! od tamtej pory babcia zyła 1,5 roku, zmarła w maju
![]() idz czym prędzej do lekarza, nawet prywatnie, bo nie wiadomo co to może być, a czym prędzej wykryty skorupiak tym lepiej ! nie chce cię straszyć czy cos podobnego, ale tak przedstawiłaas tą swoją historie że to przypomina mi historie mojej babci.
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Nie znalazłam wątku o takim problemie, nie jestem tez pewna czy w dobrym miejscu o tym pisze ale zadne inne mi do głowy nie przychodzi
wiec wybaczcie jesli sie pomyliłam