|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
podklad
mam pytanko: jaki podklad dla cery trądzikowej jest najlepszy???
no i jakie sa mniej wiecej ceny. a drugie pytanko to gdzie mozna dostac probki np podkladow La roche posay, albo temu podobnych. bo sa one troche drogie a takie wybieranie w poscpiechu przy okienku w aptece bo za mna duza kolejka, mnie nie bawi A zaplacic tyle i kupic zly-to raczej nie za bardzo![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: podklad
napewno kryjacy, aby ukryc to i owo
jaki konkretnie ... nie wiem, bo problemow tradzikowych nie mam. moze bardziej kompetentne pod tym wzgledem wizazanki Ci pomoga. Probki LRP powinni miec w aptekach, ktore sprzedaz tych komsmetykow prowadza. Jesli nawet ich nie maja, to mozna skorzystac z testerow. a... przypomnialo mi sie, moja przyjaciolka, ktora ma problemy z cera-tradzik- uzywa wlasnie podklady LRP-korygujacy- i jest bardzo zadowolona. przewertuj KWC, moze to pomoze Ci w wyborze. oto link do podkladow: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...&category_id=5 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Re: podklad
Hej
Niby podkład kryjący będzie najlepszy pod względem korekcji... ale z drugiej strony, nie można na cerę trądzikową stosować zbyt ciężkich podkładów ( z reguły takie mają bardzo dobre właściwości kryjące ) A to dlatego, że skóra powinna oddychać, wypryski nie będą się goić. Także uważaj na podkłady zapychające pory - "ciężkie" to potrafią znakomicie ! Dlatego bardziej bym obstawiała przy lekkim podkładzie a dobrym, leczniczym korektorze. Próbki LRP dostaniesz w dobrych aptekach Pzdr. Baby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

A zaplacic tyle i kupic zly-to raczej nie za bardzo