![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Chcesz się wyżyć? Pokrytykuj :) - Początki disarrays
Troszkę o mnie:
1 raz (słownie : JEDEN RAZ) miałam zakładane tipsy, jak sie okazało u "pseudoprofesjonalist ki", więc nie miałam możliwości "opatrzenia się" na całą procedurę jaka się przy tym odbywa. Kupiłam zestaw do żelków na allegro – całe szczęscie, że chociaż lampa się z tego zestawu przydała, ale nie byłam pierwszą i nie będę ostatnią osobą która z nudów zrobiła taką głupotę ![]() Nie będę się tu wymądrzać i ściemniać, że mam milion pięćset kursów, z których nic nie wyniosłam – kursu nie mam, choć bardzo bym chciała i odkładam na niego każdego zaskórniaka ![]() ![]() I żeby było jasne – nie będę zadawała tu pytań w stylu „jak się robi tipsy” „powiedzcie mi krok po kroku…” itp. I proszę przy tym by nie odsyłać mnie na kursy i do wyszukiwarek. Jedyny cel jaki mam w tym żeby pokazywać wam swoje pierwsze wypociny jest taki, że chcę poznać Wasze zdanie dotyczące swoich prac, tego co byście poprawiły, a za co solidnie opieprzyły, czy może stwierdziły ze moje pazdrexy bardziej nadają się do wątku o pseudostylistkach. Staram się jak najstaranniej budować pazura i uzywać dobrych produktów. Zaczęłam również lepić małe conieco z akrylu, co też wam pokaże. Zamieszczać tu będę zdjęcia pojedyńczych pazurków jak i całych setów. Pazurami zajmuje się dopiero miesiąc, więc miejcie to na uwadze, ale krtytkujcie jeśli poczujecie w sobie taką „MOC” tylko proszę – konstruktywnie, nie chcę by to był kolejny offtopowy wątek. Pozdrawiam wszystkie pazurowe maniaczki i wrzuca pierwszą fotkę do oceny ![]() ----------------------------------------------------------------------- Pierwsza koronka w życiu, z którą męczyłam się 6h, miały być na łączeniu wiatki akrylowe, ale już nie widziałam na oczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chcesz się wyżyć? Pokrytykuj :) - Początki
hmm.. paznokcie nie są takie złe biorąc pod uwagę ze nie masz kursu i robisz to dopiero miesiąc. nawet powiedziałabym ze są dobre jak na początek.
zdecydowanie boczki są do zwężenia bo są łopaty. zdobienie bardzo ładne!! czekam na kolejne fotki
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
pazurki nie są złe, oczywiście niektóre są baaaardzo płaskie i nierówne.. lekko sie roszerzaja.. ale pocwiczysz i bedzie w miare ok
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsze co się rzuca w oczy - łopaty! Podpiłuj troszkę boki
![]() Wzorek ładny ![]() Czekamy na kolejne prace.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Pierwsze z pierwszych - choć robione niedawno, też widze spore niedociągnięcia - PŁASKIE JAK ŚCIANA! ... To ciekawe że po czasie można sobie nawytykać.. a taka z nich dumna byłam...
Żel na tipsie mlecznym, 2 kolory brokatów, naklejeczki. Kolejne będą wzorki na pojedyńczych pazurach i pierwsze podejścia do akrylowych kwiatków. Edit: ![]() ![]() Edytowane przez disarrays Czas edycji: 2009-06-26 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
zdjecie nie dziala
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jak napisals ze dziergasz pazury do 3 w nocy to odrazu Cie polubilam bo ja jestem taka sama swiruska
![]() cwicz cwicz i bedziesz wielka
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Niestety czas pozwala mi obecnie na zajmowanie się "po godzinach", więc czasem i do rana wychodzi
![]() Pierwsze - dumny - pierwszy równo uśmiechnięty frenczos, pierwszy kamuflaż, pierwsze kwiatki akrylowe na pazurku, ogólnie taki dziewiczy pazur, wymuskany i wypieszczony - w całości żelkami SPN - nowym nabytkiem ![]() ![]() Drugie: - Krzywy, na formie - pierwsze zatapiane kwiatki akrylowe.. W sumie był to test Cleara SPN czy mi się rozlewać nie będzie.. Linia stresu była gruba do sufitu - tak się bałam ze wyjdą plaskate, że przesadziłam :P - również jako test brokatów białych - nigdy nie pamiętam na jaki kolor który z nich się błyszczy (teraz sobie obkleiłam puzderka :P) Trzecie i czwarte - To drugi i trzeci dzień klejenia kwiatków z akrylu Będzie cos ze mnie? ![]() Edytowane przez disarrays Czas edycji: 2009-07-09 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Będzie, będzie
![]() Baaardzo mi się podoba to: ![]() No i oczywiście kwiatki akrylowe ![]() ![]() Ale tu: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1246051986 Łopaty! I tak jak napisałaś płaskie. Na dodatek są pagórki ![]()
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edit: No oczywiście o pagórkach i płasko"niżach" wiem ![]() Edytowane przez disarrays Czas edycji: 2009-06-26 o 23:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1246053275 troszke sie bialy na wolnym brzegu wypilowal i widac babelke powietrze ale to zdoebienie podoba mi sie najbardziej
![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
No to ja jestem pod wielkim wrażeniem. Jak na miesiąc przy pazurach i takie dzieła to wielki szacun
![]() Będę zaglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Podpisuję się, no i podziwiam za wtopienie koronki, jak dla mnie to czarna magia.
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Dziewczyno jak dla mnie to Twoje poczatki sa swietne. A wzorki na tipsach cudne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Jestem pod wrażeniem
![]() ![]() Zresztą jak to mówią, praktyka czyni mistrza i widać, że masz potencjał ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A więc tak pazurki są b.ładne w szczególności biorąc pod uwagę to że robisz je dopiero przez tak kruciutki czasik
![]() ![]() ![]() ![]() tyczy się pierwszych w tym wątku ![]()
Edytowane przez Ilonka90 Czas edycji: 2009-06-27 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ladny french!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
nie znam się na pazurkach ale lubię je malować
![]() wzorki są super koronka -świetna i powinnaś dalej być z niej dumna a kwiatki z akrylu mnie urzekły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Akrylowe zdobienia bardzo przypadly mi do gustu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje Wszystkim za mołe słowa, choć krytyka pewnie będzie lepszym motywatorem, bo mnie tu "zaśliczniujecie" i się jeszcze starać przestane :P Ilonka90... No strasznie chciałabym Cie zrozumieć, jednak nie ogarniam, nie wiem czy to przez poranną godzinę czy w ogole, sprobuje jeszcze pozniej x) A wieczorkiem wstawie jakieś combo co to wczoraj namodziłam Nie umiem sobie zrobić całego seta na łapkac, zeby paznokcie takie same były.. zawsze przypomni mi się ze jakiś wzorek bym sprobowała... i chodze pozniej tak z kolorowymi pazurami, każdy inny, w innym kształcie i o innej długości.. To jakaś choroba? też tak macie? Kiedy toprzechodzi?! ![]() Pozdrawiam! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Śliczne te pazurki
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
koronkowe bardzo fajnie wyszły
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Ostatnie wszystkie mi się podobają
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
nieznajoma19 Dziękuje
![]() ilona44 Dziękuje ![]() KarinaMotylek Dziękuje ![]() Dzięki wam wszystkim za miłe słowa, staram się z całych sił, żeby kształt paznokcia był poprawny, niestety zmora - jak większości... tunel i krzywa C :/ Sporo jeszcze pracy przede mną. Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
A już chciałam być zła, że dostałam złe zamówienie od DR.. a tu się okazało, że sama walnęłąm babola i zamówiłam zestaw pilniczków 180/240 zamiast 80/80 ....
Zużyłam dwa, zanim udało się spiłować poprzednią koronkę, a trwało to bagatela 2h! ![]() Oto co powstało po odnowie, z uzyciem SPNów, brokatu holograficznego złotego, srebrnych opalizujących piegusów, linerka i cyrkonii. Na życzenie brokat czerwony pomieszany ze złotem na serdecznych ![]() Jeszcze są nieco płaskie, ale już stanowczo mniej łopatowate. Tunel tamki jak widać - bo to na tipsie, a nie moge znalezc nigdzie tipsiorów z ładnym tunelem.. chyba całkiem się na formy przezuce ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Zdobienie bardzo ladnie !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Pomysł ze zdobieniem bardzo fajny a co do budowy to jak juz sama zauważyłaś są płaskie.
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
zdobienie ciekawe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
pomimo tych błędów mają w sobie jakiś urok te pazurki na pewno przyciągną wzrok każdego
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.