|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prace corazon Eweliny. Ramka i zeszyt
Znudziły mi się zwykłe zeszyty z jakąś tandetną okładką. Ostatnio zaczęłam je zdobić i robić różne okładki.
Ta okładka np jest zrobiona z materiału (dokładnie jeansu). Jeśli wy macie jakieś pomysły na oryginalny zeszyt to zapraszam do dyskusji ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Ramka dla wyjątkowej osoby!
Ramka jest zrobiona bardzo prosto, a efekt sami oceńcie.
Można ją komuś podarować na prezent ![]() jeśli macie jakieś inne pomysły na ramki to podzielcie się nimi =)
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ramka dla wyjątkowej osoby!
Pomysł na ramkę jest fajny, tylko jak dla mnie ta kokardka ciut przyduża jak na lewy górny róg, przytłacza trochę całą pracę, a na pewno będzie dominować zdjęcie.
Zeszyt bardzo fajny, podoba mi się szczególnie kieszonka na długopis. TU, TU, TU, Tu, i TU masz wątki o ramkach. Wystarczyło wpisać "ramka" lub "ramki" w wyszukiwarkę. Tak samo z zeszytem. Zeszyty: Tu, Tu, Tu, Tu, Tu (fraza - zeszyt ![]() Instrukcję obsługi wyszukiwarki masz TUTAJ Witaj na wizażu ![]()
Nigdy się nie dowiesz jak silna jesteś, dopóki siła nie będzie Twoim jednym wyborem. Edytowane przez elianka Czas edycji: 2009-06-29 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ramka jest ładna i pomysłowa, lecz faktycznie kokarda trochę duża. Jednak pamiętaj terning czyni mistrza. Powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
elianka fakt, z ramką nie sprawdziłam czy są jakieś wątki, ale z zeszytem sprawdzałam i wydawało mi się że nie ma. Więc szacun
![]() następnym razem postaram się więcej poszperać by sprawdzić czy są podobne wątki.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie martw się, wizaż ma ogromne archiwum i każdej z nas zdarzyła się wyszukiwarkowa wpadka. Cieszę się, że pomogłam. Czekam na więcej prac
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
fajny pomysł z tym zeszytem, ja sie tym nie interesuje i wpadłam przypadkiem, wiec niestety nie pomogę.
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prace corazon Eweliny. Ramka i zeszyt
tez mam jeansowe cudo, nie zeszyt a kalendarz i jestem z niego bardzo zadowolona.Kieszonka jest czaderska
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prace corazon Eweliny. Ramka i zeszyt
hihi. kieszonka tak, ale jak patrze na ten zeszyt to przypominają mi się moje spodenki. heh
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.