|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
paczką na wakacje
Witajcie..
Chciałabym z kilkorgiem moich znajomych pojechać sobie na kilka dni w jakieś ciekawe miejsce... Kolega obstaje przy Morzu.. a co jeśli nie będzie pogody?? Znacie jakieś ciekawe miejsca , warte odwiedzenia? gdzie w razie brzydkiej pogody będzie co robić.. Morze, góry,bory tucholskie,mazury.. sama nie wiem... Oczywiście żeby było niedrogo.. ![]() Możecie coś polecić??? (będzie nas 4-6osób)
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: paczką na wakacje
Ja polecam pojechac na Hel ! Nawet jak jest brzydka pogoda to ja sie tam nigdy nie nudze
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hmm. a może jakieś wczasy last minute ? jeśli się dobrze poszuka ,można znaleźć tygodniowe wczasy za naprawdę małe pieniądze.
![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- a jeśli chodzi o Polskę ,to może Zakopane. blisko jest Słowacja i termalne źródła - rewelacja.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A może Szklarska Poręba? Miejscowość jest atrakcyjna turystycznie, poza tym zawsze możecie wyskoczyć do Berlina (i egzotyczną wyspę!
![]() ![]() ![]()
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. "Kolejny łyk..i bar zaczyna wirować. To dobrze. Bary powinny wirować." Sophie Kinsella |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
No to ja polecam jeszcze Ciechocinek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.