|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
domki nad jeziorem - południe Polski
Zwracam się do Was z pytaniem, czy znacie jakieś fajne domki nad (fajnym
![]() Interesuje mnie jakieś jezioro gdzieś na południu Polski (wyjazd z okolic Krakowa) , bo to wyjazd weekendowy ![]() Nie jeżdżę nad jeziora, mam poszukać jakichś domków, a nawet nie wiem jak się za to zabrać nie znając fajnego miejsca, dlatego proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: domki nad jeziorem - południe Polski
jeśli chodzi o jeziora - to Solina, tam na pewno sa domki,
jez. Czorsztyńskie w Pieninach, jez. żywieckie lub jez. rożnowskie, byłam nad tymi pierwszymi, obok tych pozostałych przejeżdzałam, niestety nie mam tam żadnych namiarów, spróbuj poszukać cos w necie, na pewno są stronki ośrodk ów wczasowych nad tymi jez. albo w pobliskich okolicach
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byliśmy nad Jeziorem Żywieckim, w Żywcu. Tyle dobrze, że pogoda dopisała w miarę, więc w domku tylko się nocowało, bo wyposażenie średnie w stosunku do ceny... dlatego chciałam, żeby ktoś mi domki polecił, ale już trudno ![]() Jednak wątek jest nadal aktualny, jeszcze dużo wakacyjnych weekendów przed nami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Informacje zawsze się mogą przydać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej ja w tamtym roku byłam nad jeziorem Klimkówka przyjemne klimaty. Znaleźliśmy noclegi http://www.domkiklimkowka.cba.pl/ całkiem przyjemnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.