|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
umowiony CZAT
Agnieszko,
z tego co czytalam pare dziewczyn chetnie by poczatowalo, ja sama ilekroc wchodze jestem sama. stad pytanie: moze umowilybysmy sie ( w miare mozliwosci i czasu) na jakis konkretny dzien i godz np za tydzien zeby wszystkie dziwczyny dowiedzialy sie co kiedy i jak. czy cos takiego bylo by mozliwe? naprawde jestem mocno chetna. (mam tylko nadzije ze nie bedzie w tedy szefa w pracy) bo pisze do was z biura! pa czekam na opinie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
umowiony CZAT
Agnieszko,
z tego co czytalam pare dziewczyn chetnie by poczatowalo, ja sama ilekroc wchodze jestem sama. stad pytanie: moze umowilybysmy sie ( w miare mozliwosci i czasu) na jakis konkretny dzien i godz np za tydzien zeby wszystkie dziwczyny dowiedzialy sie co kiedy i jak. czy cos takiego bylo by mozliwe? naprawde jestem mocno chetna. (mam tylko nadzije ze nie bedzie w tedy szefa w pracy) bo pisze do was z biura! pa czekam na opinie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: umowiony CZAT
Świetny pomysł ! Popieram !!!
Też piszę z pracy [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Świetny pomysł ! Popieram !!!
Też piszę z pracy [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
najlepiej byloby na tej stronce dodac chat [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
najlepiej byloby na tej stronce dodac chat [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chetnie sie przylacze, jesli mozna.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Chetnie sie przylacze, jesli mozna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
Poczekajcie, sprobuje cos z tym zrobic...
<APPLET CODE=Chat.class ARCHIVE=c.jar CODEBASE=http://s8.polchat.pl/ WIDTH=620 HEIGHT=420> <param name="room" value="Plotkownia serwisu Wizaz pl"> <param name="bgcolor" value="#FFDC9F"> <param name="rooms_button" value="0"> </APPLET> |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
Poczekajcie, sprobuje cos z tym zrobic...
<APPLET CODE=Chat.class ARCHIVE=c.jar CODEBASE=http://s8.polchat.pl/ WIDTH=620 HEIGHT=420> <param name="room" value="Plotkownia serwisu Wizaz pl"> <param name="bgcolor" value="#FFDC9F"> <param name="rooms_button" value="0"> </APPLET> |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej Kochani [img]icons/icon40.gif[/img]
Wczesniej mielismy juz czad na stronach, ale to chyba nylo troszke przedwczesne i sie nie sprawdzil. Ale mysle, ze ten umowiony na konkretna godzine, mome sie udac [img]icons/icon7.gif[/img] Zapytam mojego glownego muzina technicznego ,czy da sie to zorganizowac. Pozdrawiam
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej Kochani [img]icons/icon40.gif[/img]
Wczesniej mielismy juz czad na stronach, ale to chyba nylo troszke przedwczesne i sie nie sprawdzil. Ale mysle, ze ten umowiony na konkretna godzine, mome sie udac [img]icons/icon7.gif[/img] Zapytam mojego glownego muzina technicznego ,czy da sie to zorganizowac. Pozdrawiam
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gość
|
CZATOWANIE tutaj!!!
<APPLET CODE=Chat.class ARCHIVE=c.jar CODEBASE=http://s8.polchat.pl/ WIDTH=620 HEIGHT=420>
<param name="room" value="Plotkownia serwisu Wizaz pl"> <param name="bgcolor" value="#FFDC9F"> <param name="rooms_button" value="0"> </APPLET> |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
CZATOWANIE tutaj!!!
<APPLET CODE=Chat.class ARCHIVE=c.jar CODEBASE=http://s8.polchat.pl/ WIDTH=620 HEIGHT=420>
<param name="room" value="Plotkownia serwisu Wizaz pl"> <param name="bgcolor" value="#FFDC9F"> <param name="rooms_button" value="0"> </APPLET> |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gość
|
Aga juz jest na czacie (13.00)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Gość
|
Aga juz jest na czacie (13.00)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Z tym czatem nie bedzie problemu, mozemy zainstalowac profesjonalny program, ale mam propozycje, zebyscie sie okreslily. Czy chcecie w jakis konkretnych godzinach np. od 10.oo rano i potem np. o 20.00 lub 21. Czy tez ma byc aktywny cala dobe?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Z tym czatem nie bedzie problemu, mozemy zainstalowac profesjonalny program, ale mam propozycje, zebyscie sie okreslily. Czy chcecie w jakis konkretnych godzinach np. od 10.oo rano i potem np. o 20.00 lub 21. Czy tez ma byc aktywny cala dobe?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
CHAT - CZAT
Proponuje, zeby w sciezce dostepu do planowanego cahtu nie bylo slowa "chat" czy "czat". wiele firm ma zakaz dostepu do stron, gdzie wystepuja okreslone slowa. chat jest jednym z nich. prosze to powaznie rozwazyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
CHAT - CZAT
Proponuje, zeby w sciezce dostepu do planowanego cahtu nie bylo slowa "chat" czy "czat". wiele firm ma zakaz dostepu do stron, gdzie wystepuja okreslone slowa. chat jest jednym z nich. prosze to powaznie rozwazyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Gość
|
Re: CHAT - CZAT
OK - zanotowalem [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Gość
|
Re: CHAT - CZAT
OK - zanotowalem [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
poczekaj, poczekaj... myślisz, że instalacja czata to takie hop-siup?
daj mi szansę na zrobienie dobrego czata, a nie jakiegoś tak polchata... [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
poczekaj, poczekaj... myślisz, że instalacja czata to takie hop-siup?
daj mi szansę na zrobienie dobrego czata, a nie jakiegoś tak polchata... [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ale polchat nie jest najgorszy.... No wchodźcie bo czekam [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Ale polchat nie jest najgorszy.... No wchodźcie bo czekam [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.