|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Prosze o pomoc.
Miałam problem z trądzikiem ale leczyłam się u dermatologa.
Przeszło mi ale po krótkim czasie wrócił problem. Mój trądzik nie był jakiś straszny ale był. cerę mam raczej mieszaną. policzki i czoło to moja zmora. Teraz mam na policzkach i na czole takie krostki małe pod skórą. Nie mają one innej barwy i wyglądają jakby powstały z zatkanych czarnych porów. Robiłam teraz maseczkę z cebuli by pozbyć się tych zaskórników, nie wiem czy to mi pomoże jak będę stosować. A i używam Skinorenu. Chciałam się Was zapytać jak się pozbyć tych zaskórników. Bardzo proszę. Może macie jakieś metody i tylko nie wysyłajcie mnie do dermatologa, może jakieś domowe spoisoby, albo maseczki do kupienia, albo mydła ?? Dodam zdjęcie, Wzięłam jedno w PS wyostrzyłam żeby było widać każdą plamkę i każdy zaskórnik. Drugie jest już normalne ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asiuk3 Czas edycji: 2009-07-10 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosze o pomoc.
Jezus Maria. Czy Wy to na złość robicie naprawdę ? Co chwila wątek o tym samym, no przecież to już woła o pomstę do nieba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
DOMator
|
Cytat:
![]() Jednorazowe nicki opanowały wizaż. Może pisali o nas w jakimś twiście czy bravo girl stąd zainteresowanie? Przeczekamy to, za dwa miesiące większość wróci do książek, a zostaną ci, którzy zaakceptują regulamin (czyli wyszukiwarka! i niepowielanie wątków!!!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Bardzo was przepraszam i pytam grzecznie... pogięło was!?
To co nie mogę się już zapytać?? I skoro jesteście tacy/takie poinformowane to jestem to od września!!!! Tylko nie pisze postów waszego typu ! I nie przeglądam wszystkich stron. Mam problem to się pytam, ale jak widać ludzie bardzo mili. Nie pogadasz. Chole*nie dziękuję za pomoc! Nie ma jak się tutaj poradzić! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytałaś może regulamin? Dostałaś go w pierwszej wiadomości po zarejestrowaniu się. Poza tym - na samej górze są wątki adminów, z którymi warto się zapoznać, żeby nie popełniać faux pas na forum, a zwłaszcza: - prośba o używanie wyszukiwarki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270012 - FAQ czyli najczęściej zadawane pytania na forum z linkami do odpowiedzi: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=223593 Nie jesteś tu jedyną osobą z takim problemem - na pewno znajdziesz dużo odpowiedzi tylko musisz ich poszukać. I nie dziw się innym i nie miej za złe - sama byłabyś wściekła, że musisz setny raz pisać o tym samym bo komuś nie chce się poszukać w wyszukiwarce tego, co już było. Sama jestem tu krótko, ale staram się przestrzegać zasad forum i dzięki temu nikt mnie tu jeszcze nie opitolił ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No tak rządzi sie swoimi prawami i dobrze
![]() Ale nieraz przesadzacie ;/;/;/ Na kafeterię sobie wejdź tam o niebo lepiej Teraz mozecie po mnie pojechać ![]() ![]() W wizażu kocham tylko to że są bossskie recenzje kosmetyków Za co serdecznie dziękuję Tyle na temat :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Haha. Może nie przestrzegam waszego szanownego regulaminu...
To mnie wywalcie... Newielka szkoda to będzie dla mnie. Przecież Szanowne Państwo, musi się popisać jakie ono mądre i przestrzega regulaminu. Świat wizażu was kocha, jesteście boscy! Wiwat! Wiwat! Santo subito! Dobra kończę, bo nawet śmianie się z waszych przytyków mnie nie bawi. "Drogie laseczki" <hehe> zmykam. Wasza pomoc była nieoceniona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
DOMator
|
![]() ![]() Mam odmienne zdanie. Nie ma drugiego takiego forum jak wizaż ![]() I to co w nim uwielbiam najbardziej to tasiemcowe wątki, które w pełni wyczerpują temat, zamiast stu wątków z kilkoma lakonicznymi wypowiedziami na większości forów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.