|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
pytanie do wlasciecielek edm creme puff
Witam przeczytałam wszystkie opinie na temat pudru edm szukałam coś na temat jego krycia i znalazłam jednak nie było żadnego porównania do max factora crem puff którego uwielbiam Czy któraś z ań napisać czy pod względem krycia edm minerals dorównuje max factorowi?? z jednej strony czytałam że jeżeli ktoś na krem zakłada podkład oczywiście po odczekaniu tych kilku minut to te minerały nie wchłaniają się więc nie chciałabym przepłacać Prosze odpiszcie Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: pytanie do wlasciecielek edm creme puff
Wg mnie EDM Intensive kryje tak samo a nawet lepiej, bo niedoskonałości są przykryte, a podkladu nie widac na skórze. No i można stopniować siłę krycia bez obawy o maskę na twarzy.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, ja też słyszałam że świetnie kryje i w ogóle jest dobry, ale boje się, że jak zwykle sa same ciemne odcienie
![]() nie wie moze któraś z was, jak ciemna jest 1??? jestem bledziochem i baaardzo ciezko mi znalezc cos jasnego...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.