|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Turcja październik mam kilka godz pomóżcie
Dziewczyny,
muszę podjąc błyskawiczna decyzję i mam na to kilka godzin. wybieram się z TŻ do Turcji, Alanya na 2 tygodnie. problemem jest termin. na upartego możemy pojechac 23 września na 2 tyg jak pisałam. ale chyba lepiej by bylo ze względów osobistych 30 września też na 2 tyg. czy którakolwiek z Was była może w takim czasie w Alanyii?? bardzo proszę o jakieś info odnośnie pogody, temperatury i ilości turystów w tym czasie. bo ja się obawiam że będzie już dużo chłodniej bo to październik.... czekam na Wasze podpowiedzii przepraszam jeśli jest gdzieś info na forum ale nie mam czasu czytać tych dłuuuugich wątków |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Turcja październik mam kilka godz pomóżcie
Jak dla mnie lepszy byłby 2 termin, bo będzie chłodniej... ale bynajmniej nie będzie zimno, kolejny plus to mniejsza ilość turystów
ale zależy kto co lubi... ja nie znoszę upałów po 30* w cieniu i tysięcy turystów...Nie łatwiej byłoby sprawdzić na onecie klimat dla Antalyi
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Turcja październik mam kilka godz pomóżcie
ja byłam 16-30 września, pogoda była akurat, upałów nie do wytrzymania nie było, czasem deszczyk był, też był upał, ale nie codziennie, było na prawdę ok, w tym roku też w tym terminie jadę. Bo w lipcu, czy sierpniu, to ja nie wiem co tam turyści robią? Chyba mdleją na ulicach
![]() ![]() dlatego ja byłabym za wcześniejszym terminem,bo w październiku chłodnawo się robi.. ale co kto lubi
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

czekam na Wasze podpowiedzi

ale zależy kto co lubi... ja nie znoszę upałów po 30* w cieniu i tysięcy turystów...