|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
tusze Dior i inne
Mam na wymianę
DOKŁADKA Lirene krem samoopalający do twarzy, ciemna karnacja, poj.50ml, użyty raz, pojemnik z pompką- poleciała 1. Tusz DiorShow Iconic, kol.czarny, poj.10ml, używany, tusz mokry, oryginalny-leci do oolong 2. Tusz DiorShow Waterproof, kol.czarny, poj.11,5ml, używany, tusz mokry, oryginalny 3. Wielofunkcyjną kredkę Avon Sunny, nowa 4.Ołówek do paznokci Francuski Manicure kol. biały, użyty raz do ślubu i od tego czasu sobie leży w kosmetyczce, dł.10cm 5. Błyszczyk Lancome truskawkowy, poj.7ml, użyty kilka razy, jest prawie całe opakowanie - znalazł nową panią 6. Avon Alternative -krem przeciwko oznakom fotostarzenia, poj.30ml, użyto dwa razy-znalazł nową panią 7. Avon Anew Clinical-korektor zmarszczek wokół oczu, 2 x 10ml, użyto dwa razy 8. Odlewka perfum 4ml w atomizerze Burberry Weekend 9.Odlewka perfum 4ml w atomizerze S.J.Parker Lovely-znalazł nową panią Zapraszam, nie szukam niczego szczególnego, no może innego dobrego tuszu i cieni, jakiegoś zapachu orzeźwiającego. Zapraszam. Edytowane przez hubert0405 Czas edycji: 2009-07-25 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tusze Dior i inne
znajdziesz cos za Tusz DiorShow Waterproof, kol.czarny, poj.11,5ml, używany, tusz mokry, oryginalny
-kiedy zostal otwarty?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
u Ciebie podoba mi się pędzel Flat-top, Alkagin i cienie "czwórki" Lancome
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Pudełko nie jest przeźroczyste więc trudno mi określić, ale używałam go z kilkanaście razy za zmianę z drugim tuszem, nie używam tuszu dużo,( z racji wykonywanej pracy makijaż mam mieć stonowany) Tusz jest mokry i gęsty( ale nie jest jak ciepły miód, raczej jak gęsty ) , dobrze się nim maluje, chociaż przyznaję szczerze szczoteczkę należy myc po kilku razach( wynika to z budowy szczoteczki) bo inaczej trudno się maluje. Przechowują go w ciemnym ,suchym kuferku , i nic więcej na temat tuszu nie przychodzi mi do głowy. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
za cienie wobec tego nie da rady, bo wiem, że ja b mało zużywam kosmetyki, a w przypadku innych dziewczyn jeśli jest to już kilkanaście razy, to oznacza to większe zużycie
moja paletka jest b mało używana, zresztą zużycie widać na zdjęciu chyba że zaproponujesz inne rozwiązanie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale jeżeli nic z tego nie odpowiada to chęcią wezmę cień YSL i alkagin. ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- a co Ciebie interesuje? ![]() Edytowane przez hubert0405 Czas edycji: 2009-07-20 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.