|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pytania co do LegMagic i pompek.
Więc od dawna marze żeby nie ocierały mi się uda podczas chodzenia (podkreśle że jestem chłopakiem) Posiadam takie urządzenie w domu jak Leg Magic. Wygląda mniej więcej tak - http://www.pycfitness.com/admin/uplo...1235361070.jpg.
I pytanie, trzy serie dziennie, powtórzenia do oporu. Po jakim czasie przyniosą efekt? Dodam tylko że na obrazku te... szyny? są bardzo nisko, ja mam je ustawione na max. wysoko. Czyli najtrudniej ;< A co do pompek, podzieliłem je sobie na 4 rodzaje, nogi wyżej od tułowia z wąskim roztawem rąk, szerokim, nogi niżej od tułowia i ręce raz szerzej, raz wężej. I powstaje pytanie, czy jednego dnia robić po trochu wszystkiego, czy lepiej skupić sie na jednych, a więcej? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pytania co do LegMagic i pompek.
takie wynalazki są niepotrzebne
zacznij biegać i chodzić na siłownię, jak nie wiesz jak się cwiczy to zapytasz trenera on ci pomoze. ja mam 15cm odstepu między udami. jak pocwiczysz to tez tak bedziesz mial |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pytania co do LegMagic i pompek.
bieganie chyba najlepiej działa na nogi... ten wynalazek, to raczej jako np. rozgrzewka
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.