|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Potrzebuje pomocy !! Prosze
Mam 17 lat. Zdecydowanie nie jestem brzydka, ale jeśli chodzi o kontakty damsko - męskie zupełnie nic mi sie nie układa. Znajomi uważają mnie za wyluzowaną laskę, z którą można pogadac o wszystkim. Wiedzą, że mam do siebie i do świata dystans. Jestem powszechnie lubiana itp Jeśli chodzi o facetów to mimo swoich 17 lat zdecydowanie zwracam uwagę na tych w wieku 21-23 lata i jestem wymagająca, ale ostatnio znalazłam kogoś kto wydaje mi sie idealny ale nie potrafie nawiązac z nim kontaktu. Ostatnio dużo dało mi do myślenia jedno stwierdzenie mojej mamy, powiedziała, że jestem nonszalancka i to mnie gubi, że nie potrafie okazac komuś na kim mi zalezy tego, że jestem nim zainteresowana. Myśle tak teraz i mysle i martwie sie ze przez moje podejscie jeszcze długo bede sama.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebuje pomocy !! Prosze
Na prawdę chciałabym Ci pomóc, ale sama jestem w tym kiepska...
Zresztą ja mam gorzej bo ja przy jakimś facecie wpadam w panikę... ;/ Zaczynam gadac od rzeczy, itp. Nie wiem co mogłabym najlepiej poradzić, ale powiem tylko ze nie poddawaj się i za żadną cenę nie utrać tej szansy... Bo swój ideał na prawdę ciężko spotkać...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
eee ja mam jeszcze gorzej, jak ktos sie mi podoba i nagle zaczyna rozmawiac ze mna to ja nagle nie umiem nic sensownego powiedziec, trace mowe w ustach, ehh..
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze, a co my mamy w tej sytuacji zrobic? Za Ciebie podrywac tych facetow?
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
poradzic?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Według mnie powinnaś zaczekać na jego pierwszy krok. Oczywiście jakiś uśmieszek, oczko, przygryzanie wargi, trzepotanie rzęsami.... My mamy swoje sposoby xD Reszta zależy od niego. Jak go zainteresujesz to podejdzie i zagada. Nie spiesz się. Niech znajomość się rozwija. Nie radzę, abyś to Ty wykazała inicjatywę, bo kolo Cię wyśmieje, przestraszy się, zdziwi. Oczywiście masz też szanse w ten sposób go zdobyć. Wystarczy urok osobisty i szczęście. Ryzykowne.... Ale to najważniejsze- Bądź sobą i nie zmieniaj się dla jakiegoś ideału, bo to on jest idealny, a nie Ty, a jeśli się zmienisz to nie będziesz Ty i dla nikogo nie zostaniesz ideałem. Powodzenia
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ty do niego podbij. Bądź sobą, skoro jesteś taka fajna znajomki cię lubią i w ogóle można z tobą pogadać o wszystkim to jak nie bedziesz udawac kogos innego to na pewno osiagniesz suckes. wierze w ciebie, powodzenia
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.