Potrzebuje pomocy !! Prosze - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-20, 19:03   #1
fitnesss
BAN stały

Potrzebuje pomocy !! Prosze

Mam 17 lat. Zdecydowanie nie jestem brzydka, ale jeśli chodzi o kontakty damsko - męskie zupełnie nic mi sie nie układa. Znajomi uważają mnie za wyluzowaną laskę, z którą można pogadac o wszystkim. Wiedzą, że mam do siebie i do świata dystans. Jestem powszechnie lubiana itp Jeśli chodzi o facetów to mimo swoich 17 lat zdecydowanie zwracam uwagę na tych w wieku 21-23 lata i jestem wymagająca, ale ostatnio znalazłam kogoś kto wydaje mi sie idealny ale nie potrafie nawiązac z nim kontaktu. Ostatnio dużo dało mi do myślenia jedno stwierdzenie mojej mamy, powiedziała, że jestem nonszalancka i to mnie gubi, że nie potrafie okazac komuś na kim mi zalezy tego, że jestem nim zainteresowana. Myśle tak teraz i mysle i martwie sie ze przez moje podejscie jeszcze długo bede sama.
fitnesss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 19:21   #2
Kinia3154
Raczkowanie

Dot.: Potrzebuje pomocy !! Prosze

Na prawdę chciałabym Ci pomóc, ale sama jestem w tym kiepska...
Zresztą ja mam gorzej bo ja przy jakimś facecie wpadam w panikę... ;/
Zaczynam gadac od rzeczy, itp.
Nie wiem co mogłabym najlepiej poradzić, ale powiem tylko ze nie poddawaj się i za żadną cenę nie utrać tej szansy...
Bo swój ideał na prawdę ciężko spotkać...
Kinia3154 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 19:35   #3
Flossy15
Rozeznanie

eee ja mam jeszcze gorzej, jak ktos sie mi podoba i nagle zaczyna rozmawiac ze mna to ja nagle nie umiem nic sensownego powiedziec, trace mowe w ustach, ehh..
Flossy15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 20:01   #4
ulinkaaa
Zakorzenienie

No dobrze, a co my mamy w tej sytuacji zrobic? Za Ciebie podrywac tych facetow?
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 20:04   #5
fitnesss
BAN stały

poradzic?
fitnesss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 21:55   #6
kawazmlekiemicukrem
Przyczajenie

Według mnie powinnaś zaczekać na jego pierwszy krok. Oczywiście jakiś uśmieszek, oczko, przygryzanie wargi, trzepotanie rzęsami.... My mamy swoje sposoby xD Reszta zależy od niego. Jak go zainteresujesz to podejdzie i zagada. Nie spiesz się. Niech znajomość się rozwija. Nie radzę, abyś to Ty wykazała inicjatywę, bo kolo Cię wyśmieje, przestraszy się, zdziwi. Oczywiście masz też szanse w ten sposób go zdobyć. Wystarczy urok osobisty i szczęście. Ryzykowne.... Ale to najważniejsze- Bądź sobą i nie zmieniaj się dla jakiegoś ideału, bo to on jest idealny, a nie Ty, a jeśli się zmienisz to nie będziesz Ty i dla nikogo nie zostaniesz ideałem. Powodzenia
kawazmlekiemicukrem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 22:34   #7
Shiim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kawazmlekiemicukrem Pokaż wiadomość
Według mnie powinnaś zaczekać na jego pierwszy krok. Oczywiście jakiś uśmieszek, oczko, przygryzanie wargi, trzepotanie rzęsami.... My mamy swoje sposoby xD Reszta zależy od niego. Jak go zainteresujesz to podejdzie i zagada. Nie spiesz się. Niech znajomość się rozwija. Nie radzę, abyś to Ty wykazała inicjatywę, bo kolo Cię wyśmieje, przestraszy się, zdziwi. Oczywiście masz też szanse w ten sposób go zdobyć. Wystarczy urok osobisty i szczęście. Ryzykowne.... Ale to najważniejsze- Bądź sobą i nie zmieniaj się dla jakiegoś ideału, bo to on jest idealny, a nie Ty, a jeśli się zmienisz to nie będziesz Ty i dla nikogo nie zostaniesz ideałem. Powodzenia
czekać na jego pierwszy krok? nie żartuj, chyba do innej laski.
ty do niego podbij. Bądź sobą, skoro jesteś taka fajna znajomki cię lubią i w ogóle można z tobą pogadać o wszystkim to jak nie bedziesz udawac kogos innego to na pewno osiagniesz suckes.
wierze w ciebie, powodzenia
Shiim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości