|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jaka farba bedzie najlepsza ? Doradzcie !
Witam Was moje kochane
Mam wielki dylemat i nadzieje że mi doradzicie i pomożecie ![]() Obecnie na głowie mam nie wiem co . Miałam ładny jasny naturalny blondzik + 2 cm brązowego odrostu. Musiałam go pofarbować więc uzyłam rozjaśniacza na odrost. efekt blond z bardzoo miedzianym refleksem . Bardziej to rude niż blond Ale bałam się trzymać dłuzej rozjanisniacz ze wzgledu na złą kondycje włosów. Nastepnie na całość nałożyłam 'jasny bezowy blond' garniera . Efekt ? odrost wciąż rudy . A reszta włosów ? Platynowo zółta. Muszę to ufarbować bo wygląda to bardzo niestetycznie . Ale teraz problem tkwi w tym jaka farbe wybrać ? Zastanawiam się nad wellatonem ' jasny popielaty blond' który na pudełku wygląda cudnie . Własnie o taki kolor mi chodzi ! Ale obawiam się że na moich utlenionych włosach kolor wyjdzie duzo ciemniejszy albo jakiś szary Jaką farbke jesteście mi w stanie polecic aby uzyskać taki kolor jak na pudełku wellatonu ? A może jednak warto go wypróbować ? Z góry wielkie dzieki Edytowane przez anicia123 Czas edycji: 2009-07-22 o 23:03 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

Ale bałam się trzymać dłuzej rozjanisniacz ze wzgledu na złą kondycje włosów. Nastepnie na całość nałożyłam 'jasny bezowy blond' garniera . Efekt ? odrost wciąż rudy . A reszta włosów ? Platynowo zółta. Muszę to ufarbować bo wygląda to bardzo niestetycznie .
Jaką farbke jesteście mi w stanie polecic aby uzyskać taki kolor jak na pudełku wellatonu ? A może jednak warto go wypróbować ?